ΣΙΝΕ

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Eurovision 2013: Θα προκριθεί η Ελλάδα; Τι λένε τα προγνωστικά

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την «μάχη» της Ελλάδας στον αποψινό β’ ημιτελικό της Eurovision 2013 (22:00, ώρα Ελλάδας).

Σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων, το «Alcohol Is Free» θα είναι... μεταξύ των 10 φιναλίστ για την μεγάλη βραδιά του Σαββάτου.

Αναλυτικότερα, οι χώρες που εκτιμάται πως θα προκριθούν -με βάση τις αποδόσεις τους- στα στοιχήματα- είναι: Νορβηγία, Γεωργία, Αζερμπαϊτζάν, Ελλάδα, Άγιος Μαρίνος, Φινλανδία, Ισραήλ, Μάλτα, Ισλανδία και Βουλγαρία.

Φαβορί για την πρώτη θέση στον ημιτελικό (την οποία επίσημα θα μάθουμε μετά και την ανακήρυξη του νικητή της Eurovision 2013) θεωρείται η Margaret Berger με το «I Feel Your Love» από την Νορβηγία, ενώ οι Koza Mostra και ο Αγάθωνας κατατάσσονται 4οι, πίσω από τους Nodi Tatishvili και Sophie Gelovani της Γεωργίας και τον Farid Mammadov του Αζερμπαϊτζαν! Βαθμολογικά πίσω από την χώρα μας εκτιμάται πως θα είναι οι Άγιος Μαρίνος, Φινλανδία, Μάλτα, Ισραήλ, Ρουμανία, Αρμενία, Ισλανδία, Ουγγαρία, Αλβανία, Βουλγαρία, Π.Γ.Δ.Μ., Ελβετία και Λετονία.

Στο μεταξύ, το «Alcohol Is Free» εξακολουθεί να θεωρείται -και με διαφορά- ως το καλύτερο τραγούδι από Βαλκανική χώρα, ενώ τα προγνωστικά για την θέση της Ελλάδας στον τελικό λένε πως οι περισσότερες πιθανότητες είναι να τερματίσουμε μέσα στη 10άδα, ενώ ελάχιστες θεωρούνται οι πιθανότητες να πάρουμε την νίκη ή μία από τις θέσεις 2 – 5.

fimes

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: