ΣΙΝΕ

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

FATMAGUL: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 14 Μαίου Επεισ. 66 (videos)

FATMAGUL ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 66
 Η μέρα των τελικών σχολικών εξετάσεων φτάνει και η Φατμαγκιούλ με τον Κερίμ μοιράζονται την...
ίδια αγωνία. Η Φατμαγκιούλ παίρνει μαζί της τον Κερίμ στο εξεταστικό κέντρο. Την ίδια μέρα, η Εμπέ Νινέ ανοίγει στη λαϊκή αγορά ένα πάγκο με τα βότανά της και παίρνει μαζί της τον Ραχμί για να τη βοηθήσει. Εκεί, όμως, θα υπάρξει μια ατυχής συνάντηση με τον Σαλίχ, ο οποίος εμφανίζεται ως πελάτης. 
Ο μικρός Μουράτ αναγνωρίζει με τρόμο τον Σαλίχ, το λέει στο Ραχμί και ξεσπά καυγάς μεταξύ τους. Ο Μιουνίρ, που τυχαία παρευρίσκεται εκεί και γίνεται μάρτυρας του συμβάντος, σπεύδει αμέσως να επωφεληθεί της ευκαιρίας. Προσεγγίζει τον Σαλίχ και του κάνει πρόταση να μπει σ' ένα παιχνίδι εναντίον της Μουκάντες, φυσικά έναντι αμοιβής... Ο Κερίμ ετοιμάζει μια πολύ μεγάλη έκπληξη για τη Φατμαγκιούλ μετά από τις εξετάσεις της. Ωστόσο, η μεγάλη έκπληξη πρόκειται να τους έρθει αργότερα, μαζί μ' ένα γράμμα από την Αυστραλία.







Τρίτη επεισ. 66: Η κρυφή ζήλια της Φατμαγκιούλ


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

re paidia se ayto to ergo den eprpe na mpei fylaki o seleim oi monadikoi poy eprpe na moyne sthn fylaki einai ortogan kai boyal kai kath allo aythn thn kopela thn fatmakioyl th kanei etsi entajei thn biasane 3atoma ti kanei etsi etsi opos kanei se olla ta episodeia ua minei gerontokorei h meltm den prepei na kanei etish diazigioy