ΣΙΝΕ

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

FATMAGUL: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 28 Μαίου Επεισ. 76 (videos)

FATMAGUL ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 76
Στο σπίτι, οι ετοιμασίες για τα γενέθλια της Φατμαγκιούλ συνεχίζονται και ο Μουσταφά θα κάνει κάτι για...

να τους μείνουν αξέχαστα. Η γιορτή των γενεθλίων ξεκινάει και η Φατμαγκιούλ με τον Κερίμ χορεύουν για δεύτερη φορά μαζί, τώρα όμως με εντελώς διαφορετική διάθεση από την πρώτη φορά. Ο Μουσταφά βρίσκει τρόπο για να επισκιάσει αυτό το ευτυχισμένο βράδυ, ενώ ο Κερίμ δεν μπορεί να κάνει τίποτα εκείνη τη στιγμή. 
Ο Ερντογάν φοβάται ότι πριν από το δικαστήριο υπάρχει το ενδεχόμενο ο Βουράλ να ομολογήσει την αλήθεια, λόγω της πεσμένης του ψυχολογίας. Από την άλλη, ήρθε η στιγμή της αλήθειας για τη Μουκάντες, που άφησε πίσω την οικογένειά της για χάρη του Σαλίχ. Ανακαλύπτει, όμως, τη συνεργασία του με τον Μιουνίρ και ξεσπάει. 
Οι Γιασαράν τώρα φοβούνται πως εξαιτίας της μπορεί να κινδυνεύσει η έκβαση της δίκης και να έρθουν τα πάνω κάτω στα σχέδιά τους. Το ημερολόγιο δείχνει 16 Ιουνίου και όλοι βρίσκονται στη Σμύρνη, έτοιμοι να πάρουν τη θέση τους στο δικαστήριο. 
Η Φατμαγκιούλ είναι αποφασισμένη να σταθεί όρθια και δυνατή απέναντι στον τίμιο αγώνα της και να λογαριαστεί ενώπιον της δικαιοσύνης με τους ανθρώπους που της κατέστρεψαν τη ζωή.





Τρίτη Επεισ. 76: Τα γενέθλια της Φατμαγκιούλ!

FATMAGUL: Όλα τα επεισόδια με Ελληνικούς υπότιτλους!!! - PROMO GREEK SUBS

Δείτε εδώ KARADAYI 

Δείτε εδώ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ 

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: