ΣΙΝΕ

Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Karadayi: Τι θα δούμε σήμερα 6 Μαΐου στο 1o επεισόδιο (videos)

Σήμερα Δευτέρα του Πάσχα το Karadayi κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1, με τον Εζέλ και την Σεχραζάτ!
Το «Karadayi», θα προβάλλεται καθημερινά από τον ΑΝΤ1 (22:15), με πρωταγωνιστές τον Κενάν Ιμιρζαλίογλου και την Μπεργκιουζάλ Κορέλ, είναι μία...

ερωτική ιστορία με την «υπογραφή» των δημιουργών του «Εζέλ».

Ο Ιμιρζαλίογλου υποδύεται τον Μαχίρ, έναν φτωχό πλην τίμιο, που προσπαθεί να βγάλει από τη φυλακή τον πατέρα του, Ναζίφ (Τσετίν Τεκιντόρ, ο Ισχάν από το «Asi»). Στην προσπάθειά του, συγκρούεται με την δικαστικό Φεριντέ Σαντόγλου, που υποδύεται η Κορέλ.

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο
Ο Μαχίρ εργάζεται ως τσαγκάρης μαζί με τον πατέρα του. Η ζωή της οικογένειάς τους γίνεται άνω κάτω, όταν συμμορίες αρχίζουν να διαλύουν τα μαγαζιά της γειτονιάς τους. Ο Μαχίρ ετοιμάζεται να αρραβωνιαστεί την παιδική του φίλη, Αϊτέν, όταν συμβαίνει ένα τραγικό γεγονός: ο πολυαγαπημένος του πατέρας μπαίνει στη φυλακή με την κατηγορία της δολοφονίας του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Σουλεϊμάν.

Ο Μαχίρ που σκέφτεται ότι αυτό οφείλεται σε μια παρεξήγηση από το παρελθόν, σύντομα ανακαλύπτει ότι πρόκειται για μια σατανική συνωμοσία. Αν δεν αποδείξει μέσα σε τριάντα ημέρες ότι ο πατέρας του, Ναζίφ, είναι αθώος, τότε εκείνος θα καταδικαστεί σε θάνατο. Ο Μαχίρ έχει μόνο μία λύση, να βρεθεί αντιμέτωπος με τη δικαστή Φεριντέ και να την πείσει για την αθωότητα του πατέρα του.




VIDEO
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: