ΣΙΝΕ

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Πρωτότυπες ιδέες χωρισμού! (pics)

Λένε ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Στην περίπτωση ενός ζευγαριού από το Κάνσας όμως το φαγητό αποτέλεσε μέσο χωρισμού, όταν εκείνη του... έστειλε μια πίτσα με το ιδιόχειρο σημείωμα «χωρίζουμε» στο καπάκι του κουτιού. Το delivery ωστόσο είναι μόλις ένας από τους τρόπους που επινόησαν ευφάνταστοι σύντροφοι ανά τον κόσμο για να ανακοινώσουν τα δυσάρεστα νέα στα έτερο ήμισυ, σύμφωνα με μια συλλογή αστείων επιστολών -και όχι μόνο- που δημοσιεύει η «Huffington Post».

Το σκίτσο ενός άντρα πάνω σε μια χαρούμενη καμηλοπάρδαλη που κάνει σούζες μπορεί να μοιάζει χαριτωμένο με την πρώτη ματιά, όμως σίγουρα η παραλήπτριά του δεν ευθύμησε διαβάζοντας τη λεζάντα που το συνόδευε. «Αγαπητή Τζάνετ, νομίζω ότι πρέπει να χωρίσουμε. Θα σου έλεγα γιατί, αλλά δυσκολεύομαι να εκφράσω τα συναισθήματά μου, έτσι αντ' αυτού σου ζωγράφισα ένα σκίτσο με εμένα να ιππεύω μια καμηλοπάρδαλη. Συγγνώμη» έγραφε χαρακτηριστικά.

Η σύντροφος του Κέβιν Μάξεϊ, αντιθέτως, δεν θέλησε να περιοριστεί σε ένα προσωπικό μήνυμα, αλλά προτίμησε να δημοσιοποιήσει την απόφασή της ανακοινώνοντας τον χωρισμό τους στις μικρές αγγελίες τοπικής εφημερίδας. «Game over σήμερα 9 Δεκεμβρίου. Πάω παρακάτω και θα σου πρότεινα να κάνεις το ίδιο. Μην ξαναχτυπήσεις την πόρτα μου ή με πάρεις τηλέφωνο ποτέ ξανά».

Αντίστοιχα, η Εμιλι από τη Νέα Υόρκη κατέφυγε σε κάτι ακόμα πιο εντυπωσιακό λέγοντας το δικό της «αντίο» στον Στίβεν μέσω διαφημιστικής επιγραφής σε δρόμο κοντά στο σπίτι τους. Τόσο ο ίδιος όσο και ολόκληρη η γειτονιά ενημερώθηκαν έτσι ότι η Εμιλι είχε βάλει ντετέκτιβ να παρακολουθήσουν τον σύζυγό της και να τον πιάσουν στα πράσα με την ερωμένη του. Στο υστερόγραφο μάλιστα τον πληροφορεί ότι πλήρωσε για τη διαφήμιση με χρήματα από τον κοινό τραπεζικό λογαριασμό τους. Μπροστά στην billboard αφίσα της Εμιλι ο χωρισμός μέσω post it σημειωμάτων στον τοίχο, που επιφύλαξε ο Μαρκ στην Μπρέντα ενημερώνοντας την ότι εκτός από τα πράγματά του πήρε και τον σκύλο τους, μοιάζει ξαφνικά τετριμμένος!






Espressonews.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: