ΣΙΝΕ

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Φωτογραφία-σοκ! Δολοφόνος μεταφέρει σε βαλίτσα το κομματιασμένο θύμα του!!! (pics)

Σοκαριστική φωτογραφία-ντοκουμέντο κάνει το γύρο του κόσμου, δείχνοντας τη συγκλονιστική στιγμή που ένας δολοφόνος μεταφέρει σε μια βαλίτσα το κομματιασμένο πτώμα του θύματός του, με σκοπό να... το πετάξει σε ένα υδάτινο κανάλι. Ο νεαρός είχε περάσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα διαβάζοντας τα πάντα σχετικά με κατά συρροήν δολοφόνους και βιαστές, με την άρρωστη επιθυμία να μετατραπεί ο ίδιος σε διαβόητο serial killer. Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 45 ετών, χωρίς καμιά δυνατότητα αίτησης αναστολής ή αποφυλάκισης για τουλάχιστον 30 χρόνια.

Ο εικοσιενός ετών Ντάνιελ Στάνι-Ρέτζιναλντ από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας βίασε και σκότωσε με αποκρουστικό τρόπο την εικοσιτετράχρονη φοιτήτρια λογιστικής Τόσα Θακάρ, που είχε μετακομίσει από την Ινδία στην Αυστραλία για να συνεχίσει τις σπουδές της. Η κοπέλα έμενε στην ίδια πολυκατοικία με το δράστη.



Ο Στάνι-Ρέτζιναλντ παραδέχτηκε ότι συνειδητά αρκετό καιρό πριν το έγκλημα ξεκίνησε να διαβάζει σχετικά με τρόπους βιασμού και δολοφονίας, βιβλία για τις ζωές και τα εγκλήματα διάβόητων δολοφόνων, ενώ είχε σκοπό να τους μιμηθεί. Μάλιστα την τελευταία εβδομάδα πριν το φονικό, ο δράστης είχε επισκεφτεί 9500 χιλιάδες άρθρα στο ίντερνετ σχετικά με serial killers και διάσημα εγκλήματα.



«Υπήρχε αρκετό διάστημα πριν πρόθεση για τέλεση παρομοίων εγκλημάτων» δήλωσε ο δικαστής Ντέρεκ Πράις, που καταδίκασε τον εικοσιενάχρονο, ενώ πρόσθεσε ότι «το θύμα πάλεψε για τη ζωή της, αλλά ο δράστης τη στραγγάλισε, με πολύ σκληρό τρόπο. Οι τελευταίες στιγμές της ζωής της πρέπει να ήταν πραγματικά φρικτές».



Στη δίκη αποκαλύφθηκε ότι ο δράστης μετά το έγκλημα κομμάτιασε το πτώμα της κοπέλας και το μετέφερε με ταξί σε ένα κοντινό κανάλι. Μετά απλά επέστρεψε σπίτι, όπου μάλιστα είχε συνομιλία με το αγόρι της νεκρής φοιτήτριας, ενώ δεν ανιχνεύτηκε στο αίμα του αλκοόλ ή ναρκωτικές ουσίες.

koolnews.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: