ΣΙΝΕ

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Αποθεωτική υποδοχή στους Πρωταθλητές Ευρώπης (pics&videos)

Με το τρόπαιο του πρωταθλητή Ευρώπης στα χέρια επέστρεψε στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός και χιλιάδες φίλοι των «ερυθρόλευκων» της επιφύλαξαν αποθεωτική υποδοχή.
Περίπου 3.000 οπαδοί «έστησαν»...

ένα αυτοσχέδιο πάρτι στο αεροδρόμιο, στο οποίο πρωταγωνίστησαν και οι παίκτες του Ολυμπιακού, φωνάζοντας συνθήματα και καταγράφοντας κάθε στιγμή με κάμερες και κινητά τηλέφωνα.

«Είναι τρελός ο πρόεδρος» ήταν το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα, όταν ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος σήκωσαν διαδοχικά την κούπα, ευρισκόμενοι στην οροφή του πούλμαν, στην οποία πρώτος εμφανίστηκε ο αρχηγός, Βασίλης Σπανούλης.

Με καπνογόνα ανά χείρας, οι φίλοι των πρωταθλητών Ευρώπης έκαναν τη νύχτα... μέρα, ενώ οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, αλλά και ο ίδιος ο Έλληνας τεχνικός, έζησαν την απόλυτη αποθέωση, εν μέσω «θερμών» εκδηλώσεων λατρείας.

Το «ερυθρόλευκο» πανηγύρι, μάλιστα, δεν περιορίστηκε στο αεροδρόμιο, αλλά συνεχίστηκε και στο ΣΕΦ.

Η αναγνώριση της ελληνικής ομάδας είναι καθολική, όπως και οι ύμνοι για τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη. Το 100-88 είναι ένα σκορ που δύσκολα θα ξεχαστεί, όπως και τα πανηγύρια μέσα στο Ο2 Arena!



Εξίσου σημαντικό μερίδιο επιτυχίας πιστώνεται και στον κόουτς των πρωταθλητών, Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος έγινε χθες, στο Λονδίνο, ο πρώτος Έλληνας τεχνικός που κατακτά το τρόπαιο της Ευρωλίγκας.






blog.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: