ΣΙΝΕ

Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Κυπελλούχος Ελλάδος στο POLO ο Ολυμπιακός


Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Βουλιαγμένης με 6-5 και παρόλο που σε όλη τη διάρκεια του ματς ήταν πίσω στο σκορ κατάφερε ενάμιση λεπτό πριν το τέλος να προσπεράσει με γκολ του...
Γιάννη Φουντούλη και να πανηγυρίσει το 15ο Κύπελλο της ιστορίας του. 
O πρώτος τίτλος του πόλο ανδρών πήγε σε χέρια "ερυθρόλευκα" και τώρα οι δύο ομάδες θα ξανασυναντηθούν στους τελικούς του πρωταθλήματος (η σειρά είναι στο 1-1).

Η Βουλιαγμένη ξεκίνησε καλύτερα στο ματς. Ο Χρήστος Αφρουδάκης έβαλε μπροστά τον ΝΟΒ, σκοράροντας από την περιφέρεια. Ο Ολυμπιακός είχε αρκετές λανθασμένες επιλογές στην επίθεση και αυτό το εκμεταλλεύτηκε η Βουλιαγμένη για δεύτερη φορά όταν ο Μυλωνάκης έκανε το 2-0. Οι «ερυθρόλευκοι» το μόνο που πέτυχαν στο πρώτο οκτάλεπτο ήταν να μειώσουν με τον Φουντούλη.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου ήθελαν να ανατρέψουν την κατάσταση και κέρδισαν πέναλτι νωρίς στο δεύτερο οκτάλεπτο και ο Γιάννης Φουντούλης ισοφάρισε αλλά άμεσα ο Χρήστος Αφρουδάκης έδωσε προβάδισμα και πάλι στην ομάδα του. Ο Τσαλκάνης συνέχισε να λέει όχι στις επιθέσεις των παικτών του Ολυμπιακού και έτσι ο ΝΟΒ στο ημίχρονο ήταν μπροστά 3-2.

Στο δεύτερο μέρος, μπήκε ο Ολυμπιακός δυνατά καταφέρνοντας να ισοφαρίσει με τον Σχίζα. Η Βουλιαγμένη απάντησε αμέσως με το πέναλτι του Γούνα. Οι «ερυθρόλευκοι» εκμεταλλευόμενοι τον παίκτη παραπάνω ξαναισοφάρισαν με τον Μάγιαρακ αλλά ο Χρήστος Αφρουδάκης πέτυχε το τρίτο του προσωπικό γκολ, βάζοντας μπροστά ξανά τον ΝΟΒ (5-4).

Στο τελευταίο οκτάλεπτο, ο Ολυμπιακός ήταν πιο αποφασισμένος από την Βουλιαγμένη. Ισοφάρισε αρχικά με τον Κολόμβο στον παίκτη παραπάνω και κατάφερε ενάμιση λεπτό πριν το τέλος του ματς να περάσει για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ με πέναλτι, στο οποίο ευστόχησε ο Φουντούλης. Στην τελευταία φάση του αγώνα, η Βουλιαγμένη προσπάθησε να ισοφαρίσει αλλά ο Δεληγιάννης απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Βουλγαράκη.

Πρώτος σκόρερ και MVP του τελικού για τον Ολυμπιακό ο Γιάννης Φουντούλης με τρία γκολ ενώ τόσα έβαλε για λογαριασμό της Βουλιαγμένη ο Χρήστος Αφρουδάκης.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 1-1, 2-2, 0-2

Βουλιαγμένη (Τέο Λοράντος): Τσαλκάνης, Μυλωνάκης 1, Χατζηδάκης, Κομάντινα, Ελμισιάν, Βελώνιας, Αφρουδάκης 3, Καρούντζος, Βλαχόπουλος, Γούνας 1, Τίγκας, Βουλγαράκης, Πρωτονοτάριος, Μαυρωτάς, Μασμανίδης.

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Δεληγιάννης, Δελακάς, Μάζης, Καπότσης, Φουντούλης 3, Ποντικέας, Μπλάνης, Ντόσκας, Μουρίκης, Κολόμβος 1, Μάλιαρακ 1, Σχίζας 1, Φλώρος. 

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: