ΣΙΝΕ

Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Ζώδια: προβλέψεις για ζώδια σήμερα Tρίτη 7 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ
Είστε μέσα σε δυναμική φάση και γι” αυτό μπορεί να πάρετε κάποιες ξαφνικές αποφάσεις που ίσως να εκπλήξουν και εσάς τους ίδιους. Τουλάχιστον για λίγο θα...
βγείτε από την σταθερή κατάσταση που μπορεί μεν να σας κάνει καλό από την μια πλευρά αλλά από την άλλη σας κάνει και νιώθετε ότι δεν κάνετε κάτι πολύ ουσιαστικό. Τώρα σας παρουσιάζεται η ευκαιρία κατά κάποιο τρόπο να αλλάξετε ορισμένα κακώς κείμενα και να έρθετε πιο κοντά στον δικό σας εαυτό. Ευνοείται η επαφή ή η συνεργασία με έναν Δίδυμο.
ΤΑΥΡΟΣ
Παίρνετε δυναμικές αποφάσεις και ίσως και να θυμώσετε και λίγο με μια κατάσταση η οποία καθυστερεί. Οι ευθύνες ίσως να σας έχουν κουράσει και χρειάζεται πλέον να ξεκαθαρίσετε ότι πρέπει εσείς να κατανείμετε καλύτερα τις ευθύνες γιατί νιώθετε ότι κατά κάποιο τρόπο αδικείστε. Η σχέση με έναν Ζυγό σας φέρνει κάποιες ισορροπίες αλλά χρειάζονται περισσότερες διευκρινίσεις και αυτό μάλλον δεν το κάνετε επειδή νιώθετε ότι δεν είστε έτοιμοι να ανταποκριθείτε όπως εσείς θέλετε.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η δυναμικότητα και η αλήθεια είναι τα πρώτα στοιχεία που κυριαρχούν τουλάχιστον για σήμερα σε σας και τους υπόλοιπους. Μια νέα γνώση που έχετε βάλει στόχο να μάθετε θα σας δώσει μεγάλη χαρά και γενικά είναι το παράθυρο προς τα έξω. Επειδή σας αρέσει να μαθαίνετε συνέχεια πράγματα και να είστε κατά κάποιο τρόπο πρωτοπόροι σε τέτοια θέματα, ή τουλάχιστον έτσι νιώθετε οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, καλό είναι να μην αφήνετε τίποτε να πηγαίνει χαμένο γιατί θα βρείτε τελικά μια άκρη.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είστε σε μεγαλύτερη ένταση η οποία σε άλλους θα βγει με επιθετικότητα και σε άλλους με διάθεση για την αλήθεια. Μερικές φορές επειδή είστε άτομα που δράτε μόνο για το μέλλον και έχετε αυτό μπροστά σας με στόχο την προσωπική σας ασφάλεια, σας διαφεύγουν κάποια σημαντικά πράγματα και βιάζεστε συνέχεια και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να είστε πολύ επιθετικοί ή τραγικά ειλικρινείς που και εσείς οι ίδιοι ενοχλείστε με αυτό που βλέπετε. Η ηγετική σας ικανότητα, αν δεν υπάρχει μόνιμα, βγαίνει κατά περιόδους και με αυτόν τον τρόπο βάζετε τα πράγματα στην θέση τους. Να είστε προσεκτικοί αν έχετε επαφές με Κριό, Ζυγό και Αιγόκερω.
ΛΕΩΝ
Θέλετε να κάνετε καινούργια πράγματα γιατί βαριέστε με τα παλιά και αυτό κατά κάποιο τρόπο σας ανανεώνει και σας κάνει να νιώθετε πολύ δραστήριοι και δυνατοί. Επειδή αυτή την εποχή νιώθετε ότι, παρόλο που έχετε ευκαιρίες, έρχονται κατά κάποιο τρόπο μαζί με δυσκολίες, εσείς θα χρειαστεί να ξεπεράσετε πολλά πράγματα για να έχετε ένα καλό αποτέλεσμα μπροστά σας για αυτό τουλάχιστον για σήμερα θα διαπιστώσετε ότι είστε σε φάση που θα πάρετε πολύ ισχυρές πρωτοβουλίες και κάπως θα αυτονομηθείτε από τα πολλά πρέπει και θα κάνετε το δικό σας.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είστε πολύ περισσότερο αυτόνομοι και ανεξάρτητοι από κάτι το οποίο μερικές φορές νιώθετε ότι σας παιδεύει. Το σίγουρο είναι ότι ενώ δεν θέλετε να είστε κατά κάποιο τρόπο σας επιβάλλεται από τις εξωτερικές συνθήκες να κάνετε κάτι το διαφορετικό ή τουλάχιστον να φερθείτε πολύ δυναμικά και δραστικά για να φύγετε από μια στάσιμη κατάσταση έστω και για απλά πράγματα. Επειδή γενικά προσπαθείτε να σταθεροποιήσετε κάτι που θα είναι πολύ καλό για σας και παρόλο το διάλλειμα αυτών των ημερών εσείς είστε προς μια κατεύθυνση εστιασμένοι γιατί ίσως πρέπει να είστε περισσότερο αληθινοί για αυτό ακούστε και την εσωτερική σας φωνή.
ΖΥΓΟΣ
Αναγκαστικά χρειάζεται να πάρετε μια πρωτοβουλία ακόμα μέσα και σε μια κατάσταση στην οποία δεν είστε μόνοι σας αλλά περιτριγυρίζεστε από συνεργάτες ή δικά σας πρόσωπα. Η αυτονομία θα σας κάνει πολύ καλό γιατί θα βάλετε τα όριά σας και δεν θα μπορέσει μετά κανένας να τα υπερβεί. Πάντως έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση να αντιμετωπίσετε ένα Κριό ο οποίος περιμένει από εσάς να κάνετε την τελειωτική κίνηση. Είναι σημαντικό ανά πάσα στιγμή να έχετε τις δικές σας ιδέες τις οποίες μερικές φορές χρειάζεται να αγωνιστείτε ιδιαίτερα για να τις επιβάλλετε.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θέλετε δεν θέλετε χρειάζεται να είστε πολύ δυναμικοί και σίγουροι για αυτό που πάτε να κάνετε ακόμα και για απλά πράγματα γιατί ίσως να μην έχετε άλλη φορά την ευκαιρία τουλάχιστον σε τόσο κοντινό χρόνο να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους με στόχο να ξεμπλέξετε και εσείς πιο εύκολα από μια ομάδα ή μια συνεργασία που θα πρέπει να πηγαίνετε συνέχεια με τα νερά των άλλων. Μέσα στον χώρο της δουλειάς σας ή της καθημερινότητάς σας είναι αναγκαίο να ξέρετε ακριβώς τι θέλετε να κάνετε και ακόμα και να το οραματιστείτε για να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα. Ο Κριός πάντως σας βοηθάει αρκετά.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Είστε πολύ αληθινοί με τον εαυτό σας και τους γύρω σας. Αυτό σας δίνει δύναμη να προχωρήσετε από μια δυσκολία που έχετε αυτό το διάστημα κι επειδή χρειάζεστε κουράγιο εσείς μόνο όταν λειτουργείτε πολύ δυναμικά κάνετε θετικά πράγματα. Για αυτό αφήστε πίσω σας αυτό που νιώθετε ότι έχετε ανάγκη δηλαδή να δίνετε προβάδισμα στους άλλους και να τους δικαιώνετε. Έχετε και εσείς δίκιο και χρειάζεται να ακουστεί και η δική σας την φωνή. Πάντως έχετε μια ευκαιρία να κερδίσετε χρήματα, ξεκινώντας κάτι πολύ δυναμικό και πρωτοπόρο.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αφήνετε πίσω σας τύπους και ντροπές και δράτε για τον στόχο σας ο οποίος μπορεί να αφορά και ένα άτομο της οικογενείας σας ή της δικής σας επιλογής. Είναι αναγκαίο να κινηθείτε πολύ δυναμικά και γρήγορα γιατί κατά κάποιο τρόπο δεν είστε πολύ ταχείς αυτή την περίοδο. Επίσης είναι σημαντικό να πάρετε πρωτοβουλίες σε θέματα που βλέπετε ότι οι άλλο μπορεί να μην συμμετέχουν τόσο δυναμικά όσο εσείς. Βέβαια βγαίνετε έξω από τα νερά σας αλλά αυτό επιβάλλουν οι συνθήκες τουλάχιστον για σήμερα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είστε έτοιμοι για οτιδήποτε καινούργιο και δυνατό. Οι συγκινήσεις είναι αναγκαίες και απαραίτητες για να νιώσετε ότι βγαίνετε από το λούκι της καθημερινότητας και της συνήθειας που μερικές φορές, όταν μπαίνετε λόγω του χαρακτήρα σας που είναι του καθήκοντος και της προσφοράς, δεν μπορείτε να αρνηθείτε. Τώρα όμως υπάρχει δυναμική που θα σας δικαιώσει και θα σας βάλει σε μεγαλύτερη δράση. Καλό είναι να είστε εσείς οι πρώτοι που θα κινηθείτε για μια σχέση που σας αφορά και κυρίως αν το άτομο είναι Ταύρος, Λιοντάρι ή Σκορπιός.
ΙΧΘYΕΣ
Αναγνωρίζετε ότι χρειάζεται που και που να κάνετε κάτι το διαφορετικό και να έχετε μια άλλη στάση η οποία θα σας δώσει μεγαλύτερη δύναμη αλλά και παρόρμηση σε θέματα οικονομικά. Οι πρωτοβουλίες για ξεκαθάρισμα κάποιων υποχρεώσεων τις οποίες πρέπει να πάρετε εσείς θα είναι πολύ συγκεκριμένες και με στόχο γιατί διαφορετικά θα χάσετε τον χρόνο σας. Πάντως δώστε όλες τις ευκαιρίες στον εαυτό σας αυτή την περίοδο και μην αφήσετε κανέναν και τίποτα να σας πάρει τη χαρά μέσα από τα χέρια. Το να είναι κάποιος ευτυχισμένος είναι συνειδητή απόφαση και εσείς πρέπει να πάτε στην άκρη όλα τα υπόλοιπα και να βαδίσετε πάνω σε αυτή την αρχή.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: