ΣΙΝΕ

Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Tραγικό τέλος για τον γνωστό επιχειρηματία Διονύση Μπαλωμένο

Τραγικό τέλος επιφύλασσε η μοίρα για τον επιχειρηματία Διονύση Μπαλωμένο από την Αγυιά ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα. Ο 72χρονος επιχειρηματίας, που ήταν ιδιαίτερα γνωστός στην... Πατραϊκή κοινωνία και στην Αγυιά, άφησε την τελευταία του πνοή μετά από τροχαίο που έγινε προχθές το βράδυ στην οδό Κανελλοπούλου.

Όλα έγιναν μετά τις 8.30 μ.μ. όταν ο 72χρονος επιχειρηματίας Διονύσης Μπαλωμένος αισθάνθηκε αδιαθεσία και συγκεκριμένα αναπνευστική άπνοια.

Αποφάσισε να πάρει μόνος του το αυτοκίνητο και να πάει στο νοσοκομείο.
Στο δρόμο κι ενώ κινείτο στην Κανελλοπούλου έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας και προσέκρουσε σε μαντρότοιχο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Άμεσα ο Διονύσης Μπαλωμένος διεκομίσθη στο νοσοκομείο και μετά από πολύωρη μάχη που έδωσαν οι γιατροί να κρατηθεί στη ζωή, τελικά δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο 72χρονος επιχειρηματία Διονύση Μπαλωμένο ήταν παντρεμένος και είχε ένα γιο, τον Παναγιώτη.

Ο άτυχος άνδρας επιχειρηματία Διονύση Μπαλωμένοείχε δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά στην Αγυιά, πριν από αρκετά χρόνιας, ως ιδιοκτήτης εταιρείας διανομής αναψυκτικών και καφενείου, μαζί με τα αδέρφια του Ντίνο και Βασίλη.

Η κηδεία του Διονύση Μπαλωμένου θα γίνει αύριο στις 12 το μεσημέρι από τον ΙΝ Αγίου Κωνσταντίνου Αγυιάς.

ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: