ΣΙΝΕ

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Γαβριηλίδης: Στόχος της Κοζάνης η Β’ Εθνική (video)

Υψηλά έθεσε τον πήχη ο πρόεδρος της Κοζάνης Αγάπιος Γαβριηλίδης, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.
Αρχικά, συνεχάρη και ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές, το...

προπονητικό τιμ και όλους όσους συνέβαλαν στην φετινή πορεία της ομάδας που κατέκτησε τον τίτλο του 3ου Ομίλου της Δ’ Εθνικής καθώς και το Κύπελλο ΕΠΣ Κοζάνης 2012-13, σε μία οικονομικά δύσκολη σεζόν.

Στη συνέχεια δήλωσε ότι μοναδικός στόχος την ερχόμενη σαιζόν είναι ο πρωταθλητισμός και η άνοδος στην Β' Εθνική, όπως αρμόζει σε μία ομάδα με την ιστορία και την δυναμική της Κοζάνης.
Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι το προπονητικό τιμ θα παραμείνει το ίδιο, όπως ο και ο κορμός της ομάδας, ενώ με την προσθήκη ορισμένων παικτών η ομάδα θα είναι έτοιμη να πρωταγωνιστήσει.

Ανακοίνωσε τη δημιουργία ακαδημίας ποδοσφαίρου με την υποστήριξη τόσο έμπειρων όσο και νέων προπονητών. Οι εγγραφές στην τμήματα υποδομής θα αρχίσουν στις 1-5-13 έτσι ώστε να υπάρξει αρκετός χρόνος μέχρι την έναρξη της νέας σαιζόν.
Στη συνέχεια τόνισε ότι ευελπιστεί ότι με τη συνεργασία του Δήμου Κοζάνης και άλλων φορέων θα δοθούν λύσεις στο γηπεδικό για τη νέα σεζόν τόσο για την ανδρική ομάδα όσο και για τα τμήματα της νέας ακαδημίας.

Τέλος, κάλεσε τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής να τιμήσει με την παρουσία του την φιέστα ανόδου την Κυριακή (28/4), στις 19:00, στο ΔΑΚ Κοζάνης, στο φιλικό παιχνίδι με την Βέροια, ευχαριστώντας προσωπικά τον πρόεδρο της Βέροιας κ. Αρβανιτίδη για την αποδοχή της πρόσκλησης.

onsports.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: