ΣΙΝΕ

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Υπέρ της δημιουργίας πίστας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού ο Δήμος Γρεβενών! (video)

Ο 1oς κατά σειρά αγώνας του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Scramble Δυτικής Μακεδονίας - Ηπείρου της Αθλητικής ΜΟΤ.Ο.Ε. για το 2013, διεξήχθη την Κυριακή 12 Μαΐου, στην περιοχή...
"Αρκούδας Πηγάδι" όπου βρίσκεται η Πίστα Motocross του Μ.Ο.Γ. και συγκεκριμένα στο 3ο χλμ. Της εθνικής οδού Γρεβενών – Καλαμπάκας στο Δυτικό Κόμβο της Εγνατίας Οδού.

Στον αγώνα, ο οποίος διοργανώθηκε άρτια από τον Μ.Ο.Γ., συμμετείχαν αθλητές από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου.
Στο σημείο διεξαγωγής του αγώνα παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Γρεβενών , Δημοσθένης Κουπτσίδης, ο οποίος μαζί με τους συντελεστές της διοργάνωσης απευθύνουν έκκληση στους πολίτες να σταματήσουν να πετάνε σκουπίδια απέναντι από την πίστα καθώς υπάρχει ήδη συγκεκριμένος χώρος που μπορούν να πετάνε τα σκουπίδια.

Επίσης ο κ. Κουπτσίδης τόνισε πως είναι σε καλό δρόμο το ζήτημα της παραχώρησης έκτασης για τη δημιουργία πίστας μηχανοκίνητου αθλητισμού που εφ όσον κατασκευαστεί θα είναι το μοναδικό έργο στην Ελλάδα και από τα καλύτερα στην Ευρώπη. Επεσήμανε για άλλη μια φορά την περιφερειακή συνείδηση που θα πρέπει να διακρίνει τους διοικούντες «ηθικά οφείλουν στην περιοχή των Γρεβενών, σε επίπεδο περιφέρειας να στηρίζουν προτάσεις οι οποίες είναι καινοτόμες, πρωτοπόρες και έχουν γεννηθεί σε αυτό τον τόπο . Όταν μιλάμε για περιφερειακή συνείδηση πρέπει να την εννοούμε στην πράξη και όχι να προσπαθούμε να οικειοποιούμαστε τα πάντα για την έδρα ή για περιφερειακούς και όποιους άλλους μηχανισμούς. Νομίζω ότι θα πρυτανεύσει η λογική και δεν έχουμε το περιθώριο σαν δυτική Μακεδονία να ανοίγουμε περισσότερα μέτωπα του ενός , δηλ να στηρίξουμε περισσότερες του ενός πίστες μηχανοκίνητου αθλητισμού»



greveniotis.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: