ΣΙΝΕ

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Εκδηλώσεις στις Αμυγδαλιές Γρεβενών...(video)

Πραγματοποιήθηκαν και φέτος στις 7 Μαΐου στο ξωκλήσι του Αγίου Αθανασίου οι εκδηλώσεις για το...
πανηγύρι του χωριού, με μεγάλη επιτυχία.
Φέτος στο πανηγύρι, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, δεν συμμετείχε αρκετός κόσμος, αλλά όλοι έμειναν ικανοποιημένοι από την οργάνωση. 

Δείτε ...video...






Οι γυναίκες του λαογραφικού- χορευτικού τμήματος του Συλλόγου τραγούδησαν και χόρεψαν παραδοσιακά τραγούδια, ενώ για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η σούπα που μοιράστηκε ήταν πεντανόστιμη και στο διαγωνισμό του παραδοσιακού αγωνίσματος του άλματος τριπλούν το κύπελλο κέρδισε ο Γρηγόρης Κ. Κουταλής. Η οργάνωση και φέτος έγινε μαζί με την εκκλησιαστική επιτροπή και η συνεργασία ήταν για άλλη μια φορά άψογη..




Την Κυριακή του Θωμά 12 Μαΐου 2013 το απόγευμα έγινε η αναβίωση του «αποχαιρετισμού των Πασχαλόγιορτων» και του «διπλώματος του χορού», παρά τις δυσκολίες που προκάλεσε η παρατεταμένη βροχόπτωση. Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Νικόλαος Δεινόπαπας, στη συνέχεια χόρεψαν τα δύο χορευτικά τμήματα του Συλλόγου μας (παίδων και εφήβων), κατόπιν χόρεψε το χορευτικό του Συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης και η εκδήλωση έκλεισε με την αναβίωση του «αποχαιρετισμού των Πασχαλόγιορτων» και του «διπλώματος του χορού» από το χορευτικό-λαογραφικό τμήμα των γυναικών του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών. 


Την εκδήλωσή μας τίμησε με την παρουσία του πάρα πολύς κόσμος, ίσως ο περισσότερος από κάθε άλλη φορά, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γρεβενών κ. Βασίλειος Λάτσος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Πατσιαρίκας Αθανάσιος και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Φελλίου. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους. 

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε και δημόσια τον κ. Αντώνη Κούσκουρα ιδιοκτήτη του catering «Πίνδος» που μας παραχώρησε δωρεάν πέντε τέντες, το Σύλλογο Γρεβενιωτών Κοζάνης που συμμετείχε στην εκδήλωσή μας, όλα τα μέλη των χορευτικών τμημάτων και τη δασκάλα τους Αλκμήνη Δημητριάδη και να τους συγχαρούμε για την άριστη εμφάνισή τους.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος                                Ο Γραμματέας

Νικόλαος Δεινόπαπας            Αργύριος Καραλιόλιος


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: