ΣΙΝΕ

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Στο Λονδίνο ο Ολυμπιακός (video)

Οι παίκτες των «ερυθρόλευκων» αφού απόλαυσαν το καφεδάκι τους στο Ελ. Βενιζέλος, επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο, έχοντας μαζί τους τα...
αγαπημένα τους πρόσωπα. Άλλοι με τις συζύγους τους, άλλοι με τους γονείς και τα αδέρφια τους, αλλά και τα παιδιά τους, που έδιναν μία ευχάριστη νότα στο ταξίδι με τα παιδικά καμώματά τους.

Στο αεροπλάνο ήταν όλοι, πλην των προέδρων Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου που θα μεταβούν στην Αγγλία αύριο Πέμπτη (9/05). Το κλίμα στο αεροπλάνο ήταν πολύ καλό, καθώς στον Ολυμπιακό γνωρίζουν πως ναι μεν τους περιμένει μία –μακάρι δύο- μεγάλη και δύσκολη μάχη στο Final Four, όμως το γεγονός ότι πάνε να υπερασπιστούν τον τίτλο τους όντας αουτσάιντερ και έχοντας ήδη πετύχει τον ευρωπαϊκό τους στόχο, τους απελευθερώνει στο έπακρο. Από πλευράς διοίκησης τώρα, επικεφαλής ήταν ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Γιώργος Σκυνδήλιας με τον γενικό διευθυντή, Χρήστο Σταυρόπουλο,, ενώ όλα τα μέλη της αποστολής ήταν ντυμένα ομοιόμορφα με κόκκινα μπλουζάκια της ομάδας.

Ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Μπαρτζώκας δέχθηκε αρκετά πειράγματα για την αποχώρηση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον από την τεχνική ηγεσία της αγαπημένης του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ παρότι ταξίδευε για πρώτη φορά ως προπονητής για ανάλογη διοργάνωση, έδειχνε αρκετά άνετος και ήρεμος. Μετά την προσγείωση στο Λονδίνο, οι παίκτες αποχωρίστηκαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, για να… απομονωθούν στο ξενοδοχείο για ξεκούραση.

Σήμερα το απόγευμα θα γίνει η μία και μοναδική προπόνηση στην επιβλητική Ο2 Arena, ενώ το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου των προπονητών και των αρχηγών των τεσσάρων φιναλίστ, αλλά και η εκδήλωση για τα βραβεία της Ευρωλίγκας, αλλά και την ανακοίνωση του πολυτιμότερου παίκτη της φετινής διοργάνωσης.







blog.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: