ΣΙΝΕ

Κυριακή 5 Μαΐου 2013

Εξετέθη το Πολεμικό Ναυτικό με το άγημα στον άγιο Διονύσιο. Δε σεβάστηκε τη στιγμή της Ανάστασης! (video)

Να μας συγχωρέσουν οι φίλοι μας από τις Ενοπλες Δυνάμεις γιατί έχουμε αρκετούς και γνωρίζουν πόσο τις σεβόμαστε και τις στηρίζουμε τόσο με δικά μας όσο και με ξένα κείμενα αλλά, χθες το Πολεμικό Ναυτικό στην καλύτερη περίπτωση το λιγότερο εξετέθη. Κάποιοι ξέχασαν πως...
βρίσκονταν στο ναό για την Ανάσταση του Ιησού Χριστού.

Ίσως αυτό να είναι και μια αφορμή να μη γίνονται κάποια πράγματα επειδή έτσι πρέπει. Πρέπει και να πιστεύεις, να καταλαβαίνεις και να θέλεις κάποια πράγματα. Όχι να τα κάνεις με το στανιό.

Την ώρα λοιπόν που ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και οι Επίσκοποι Φαναρίου Αγαθάγγελος και Διαυλείας Γαβριήλ έψαλαν το «Χριστός Ανέστη», ξαφνικά το άγημα της ΣΝΔ άρχισε να τραγουδά τον Εθνικό Ύμνο και να συμπαρασύρει και ένα κομμάτι από το πλήθος. Ακόμη και οι ιερείς κοιτούσαν με απορία και σταμάτησαν να ψέλνουν.

Ο Εθνικός Υμνος μπορούσε να ψαλλεί μερικά λεπτά αργότερα. Ήταν ατυχής η συγκυρία της ώρας που ο Κύριος ανασταίνεται από το θάνατο για όλη την ανθρωπότητα.

Αποσβολωμένοι έμειναν και οι πολιτικοί που βρίσκονταν στο ναό του αγίου Διονυσίου. όπως ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, Ι.Τραγάκης και ο υφυπουργός Οικονομικών Ν. Μυταράκης.

Η ενέργεια αυτή των δοκίμων, καλύφθηκε σε ζωντανή μετάδοση από την ΕΤ1, όσο και αν έγινε φιλότιμη προσπάθεια να “σκεπαστεί”.


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: