ΣΙΝΕ

Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Γυναίκα – φάντασμα εμφανίστηκε στη μέση του δρόμου!!! [video]

Ένα περίεργο βίντεο κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στο youtube όπου δείχνει έναν οδηγό φορτηγού να προσπαθεί να αποφύγει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή μια γυναίκα μέσα στη μέση του δρόμου.
Το βίντεο έχει καταγραφεί από...

την κάμερα του αυτοκινήτου που βρισκόταν πίσω από το φορτηγό, ενώ, δεν έχει γίνει ακόμη κανένα στοιχείο γνωστό για την ταυτότητά της.

Φήμες αναφέρουν ότι ίσως να πρόκειται για κάποια γυναίκα που θέλησε να αυτοκτονήσει και αποφάσισε να περάσει κάθετα έναν πολυσύχναστο δρόμο, ωστόσο εμφανίζεται πραγματικά από το πουθενά σε μια περιοχή που δεν έχει σχεδόν τίποτα στις δύο πλευρές τους δρόμου, ενώ το περπάτημά της είναι χαρακτηριστικά αργό γεγονός που δεν συνάδει με την επιθυμία κάποιου να αυτοκτονήσει.
Αλλοι πιστεύουν ότι μπορεί να πρόκειται για κάποια γυναίκα με ψυχολογικά προβλήματα ή να είναι απλά μεθυσμένη, ωστόσο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που πάνε την ιστορία ένα βήμα παραπέρα.

Στη σφαίρα του μεταφυσικού και εκτιμούν ότι η γυναίκα που εμφανίζεται από το πουθενά στη μέση της εθνικής οδού δεν είναι από αυτόν τον κόσμο αλλά είναι φάντασμα.
Δείτε το βίντεο με τη γυναίκα φάντασμα στη μέση του δρόμου μπορστά από το φορτηγό...


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: