ΣΙΝΕ

Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

1η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ "ΑΛΕΞΙΑΔΑ" 2013

Αξιότιμες κυρίες , αξιότιμοι κύριοι ,
Μετά το 1ο Φεστιβάλ “Αλεξιάδα” 2012, που κατά κοινή ομολογία σημείωσε μεγάλη επιτυχία με τη συμμετοχή των κατοίκων της πόλης και των επισκεπτών, το οποίο τείνει να γίνει ετήσιος και διεθνής θεσμός που θα...

γνωστοποιεί την ιστορία και τον πολιτιστικό πλούτο της περιοχής μας εντός και εκτός Ελλάδας, ο Δήμος Καστοριάς έχει προβεί σε ενέργειες προετοιμασίας για το 2ο Φεστιβάλ “Αλεξιάδα” 2013, που θα πραγματοποιηθεί τέλος Αυγούστου αρχές Σεπτεμβρίου.

Τόσο στην προσπάθεια προετοιμασίας του φεστιβάλ, όσο και κατά τη διάρκειά του, είναι σημαντική και απαραίτητη η βοήθεια και η ενεργώς συμμετοχή των εθελοντών, η οποία συμβάλλει στην ευόδωση των προσπαθειών μας και στην επιτυχή έκβαση του φεστιβάλ. Για το λόγο αυτόαπευθύνουμε κάλεσμα σε πολίτες ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας, για την εθελοντική τους συμμετοχή στο φεστιβάλ.

Η πρώτη συνάντηση εθελοντών για το φεστιβάλ ΑΛΕΞΙΑΔΑ 2013 θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013 ,στις 19:00 μ.μ. ,στα γραφεία της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού -Τουρισμού του Δήμου Καστοριάς (Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας ).

Με εκτίμηση , 
Γραφείο Αντιδημάρχου Πολιτισμού-Τουρισμού-
Υγείας-Πρόνοιας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Δήμου Καστοριάς
Τηλ. 2467029630
Fax 2467022655e-mail : antpolkas@gmail.com

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: