ΣΙΝΕ

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Ζώδια: Προβλέψεις για ζώδια σήμερα Σάββατο 1 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ 
Είστε πολύ χαλαροί και ίσως και ανενεργοί. Ο Άρης που είναι ο πλανήτης της ενέργειάς σας θα σας δημιουργήσει ένα...
μεγαλύτερο άνοιγμα επικοινωνίας και επαφής αλλά προς το παρόν ίσως να είστε ακόμα μουδιασμένοι και ταλαιπωρημένοι και να θέλετε κάπως να ξεκουραστείτε από την ένταση των ημερών. Η μυστική επικοινωνία με ένα πρόσωπο που ίσως να είναι και Παρθένος σίγουρα θα πάει καλύτερα γιατί εσείς θα έχετε την υπομονή να τον ακούσετε και να δικαιολογήσετε κάποιες ανησυχίες που έχει.
ΤΑΥΡΟΣ
Είστε πολύ πιο χαλαροί και άνετοι. Με τα παιδιά σας θα έρθετε πιο κοντά αφού νιώθετε έτοιμοι να κάνετε υποχωρήσεις αλλά και να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα με μια πιο συναισθηματική προσέγγιση κι αυτό θα σας βοηθήσει ώστε να πέσουν τα τείχη στην επικοινωνία. Είστε πάντως σε μια φάση που θα ξεκινήσει σιγά σιγά η επιτυχία μέσω μιας καλύτερης προσαρμογής η οποία θα σας δημιουργήσει πιο ασφαλείς συνθήκες αλλά και επαφές.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Προχωράτε μπροστά και παρόλο που έχετε εξαντλήσει όλες τις ευκαιρίες για να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο αυτό τελικά ίσως να μην έρθει έτσι όπως το φαντάζεστε ή να έρθει μέσω μιας νέας ευκαιρίας την οποία θα δυσκολευτείτε να αναγνωρίσετε λόγω της μεγάλης ευαισθησίας που θα έχετε αυτές τις ημέρες. Σίγουρα θα γίνουν υπερβολές και πιθανόν να μην μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα σχέσεις που αφορούν στην κοινωνική ή επαγγελματική σας προβολή. Χρειάζεται πάντως να μην κάθεστε να περιμένετε να βρέξει ο Θεός αλλά εσείς πρέπει να δημιουργήσετε την βροχή με τα δικά σας χέρια και όχι με των άλλων όπως σας έχουν υποσχεθεί.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είστε καλά γιατί διοχετεύετε με τον καλύτερο τρόπο όλη σας την εσωτερική κατάσταση η οποία φωνάζει και σας λέει ότι έχετε ανάγκη από συναίσθημα και προσοχή. Με αυτόν τον τρόπο, αφού θα νιώσετε σίγουροι, θα στρέψετε την προσοχή σας σε ένα άτομο που ίσως να παίζει και τον ρόλο του συν-δημιουργού στην ζωή σας, δηλαδή με την επιρροή του θα θέλετε να κάνετε κάτι που θα φανείτε εσείς πάρα πολύ. Γενικά αν αφεθείτε σε ένα ρυθμό πιο χαλαρό και ευχάριστο θα περάσετε όμορφα. Σίγουρα θα έχετε περισσότερο ερωτική εύνοια και θα έρθετε πιο κοντά με έναν Ιχθύ.
ΛΕΩΝ
Αναρωτιέστε τι θα πρέπει να κάνετε για να μην γίνουν λάθη τουλάχιστον από την δική σας πλευρά. Αν σχετίζεστε με έναν Ιχθύ θα σας παρασύρει στον δικό του τον ρυθμό για να σας μιλήσει για τα συναισθήματά του και τα βαθιά του εσωτερικά θέματα. Ίσως να δοκιμαστείτε πάνω σε ένα θέμα που εδώ και καιρό έχετε πολύ προσπαθήσει να το φέρετε σε μια ισορροπία. Τελικά με την εσωτερική σας δύναμη έχετε έρθει μέχρι εδώ και τώρα θα κάνετε την θετική ανατροπή γιατί ξεκινάει κάτι πολύ καλό για σας.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αναλαμβάνετε ευθύνες που ίσως να σας αναγκάσουν να έρθετε πιο κοντά με άτομα τα οποία χρειάζονται κατά κάποιο τρόπο την στήριξή σας. Η ιδέα της επανασύνδεσης με ένα πρόσωπο που ίσως να υπήρχε στην ζωή σας μέσω ενός φίλου σας μπορεί να ξεκινήσει και πάλι και ίσως πρέπει να είστε απόλυτα σίγουροι για αυτό που θέλετε γιατί μπορεί να γίνει πάνω σε μια αδύναμη ή αρκετά επιπόλαιη στιγμή σας. Καλύτερα να δώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας γιατί μπορεί να μην είστε σε φάση σωστών αποφάσεων.
ΖΥΓΟΣ
Αναλαμβάνετε ευθύνες που θα σας δημιουργήσουν κατά κάποιο τρόπο μεγαλύτερες ευαισθησίες και ίσως σας εμποδίσουν να επικοινωνήσετε με τον τρόπο που θέλετε εσείς. Μπορεί να μην είστε σε μεγάλη ετοιμότητα για να αντεπεξέλθετε, αν χρειαστεί, σε ένα εξωτερικό κάλεσμα είτε σε μια δουλειά. Ο χρόνος θα τρέχει με έναν τρόπο που πιθανόν να μην τον προλαβαίνετε και ίσως να νιώσετε την ανάγκη ότι θέλετε περισσότερο οργάνωση και ένα γενικό συμμάζεμα. Η σχέση με Καρκίνο ή Ζυγό σίγουρα θα είναι περισσότερο συναισθηματική αλλά προσοχή μην παρασύρεστε από λύπη και αδράνεια.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είστε πολύ ήρεμοι, αφού βλέπετε ότι όλα μέσα σας κατά αρχήν έχουν γαληνέψει και κατά δεύτερο υπάρχει ένα θετικό κλίμα και μια αισιοδοξία η οποία σας βάζει να σκεφτείτε πιο βαθιά και κυρίως με την καρδιά σας. Άμα αφήσετε τις φοβίες και τον έλεγχο να πετάξουν μακριά από εσάς, θα δείτε την ζωή με άλλα μάτια και σίγουρα θα δημιουργηθεί εντός σας η ελπίδα ότι θα καταφέρετε ακόμα και το πιο δύσκολο έργο. Αφεθείτε και εσείς σαν τα μικρά παιδιά και επικοινωνήστε μόνο με την καρδιά.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Είστε πολύ ήρεμοι και κάτι σας έχει γαληνέψει και σας έχει αφαιρέσει το στρες των προηγούμενων ημερών. Επειδή όμως θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα ίσως να χάσετε την αληθινή αίσθηση του χρόνου. Αυτό θα σας αναγκάσει να τα ανακατέψετε όλα μαζί και να μην μπορείτε να ξεμπερδέψετε ακόμα και απλά πράγματα. Καλύτερα να βάλετε σε προτεραιότητα ποιο είναι το σημαντικό για σας γιατί στο τέλος θα χαθείτε στα πολλά.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Νιώθετε σημαντικοί για ένα πρόσωπο το οποίο μπορεί να σας βγάλει ακόμα και συναισθήματα που έκρυβε εδώ και καιρό για σας. Είναι πάντως πολύ καλό να κάνετε ανίχνευση τώρα όλων των στοιχείων για ένα άτομο που σας ενδιαφέρει και κυρίως για το πώς σκέφτεται απέναντι σε θέματα μιας ερωτικής σχέσης. Μπορεί να βρεθείτε να κάνετε ένα ταξίδι ή μια συζήτηση που θα έχει περισσότερο συναισθηματική χροιά και θα είναι λιγότερο βασισμένη σε λογικά επιχειρήματα και θα σας κάνει καλό γιατί θα κάμψει τις μεγάλες σας αντιστάσεις.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σίγουρα θα αφεθείτε πολύ περισσότερο σε ευκαιρίες που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σας και μερικοί θα γίνετε ακόμα και κτητικοί ή απαιτητικοί μέσα σε οτιδήποτε σχετίζεται με ακίνητα και υλικά αγαθά. Η ευαισθησία και η ρευστότητα μπορεί να είναι το στοιχείο που θα σας χαρακτηρίσει πολύ έντονα. Η σχέση με έναν Παρθένο και κυρίως αν αφορά σε οικονομική συνεργασία θα παραμείνει πολύ στενή και σημαντική.
ΙΧΘYΕΣ
Θα είστε πολύ συναισθηματικοί και ευαίσθητοι και όλα εξαρτώνται από το πώς θα αισθάνεστε. Αν ξεπεράσετε την βασική σας ντροπαλότητα, θα δείτε ότι κατά βάθος έχετε ανάγκη από αναγνώριση και μια έντονη διάθεση να βρείτε την ταυτότητά σας, ακόμα και μέσα από ένα καλλιτεχνικό προφίλ. Πιθανή ανησυχία και άγχος την οποία μπορεί να την εκφράσετε μέσω του σώματός σας ή ακόμα και με μια έντονη πολυλογία. Πιθανόν να διχαστείτε και να έχετε δύο απόψεις για ένα θέμα το οποίο αντί να σας βοηθήσει μάλλον θα σας μπερδέψει. Πάντως αν δεν σας βγαίνει, μην πάρετε αποφάσεις σημαντικές.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: