ΣΙΝΕ

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Καθηγητής βίασε την 15χρονη μαθήτριά του!!!

Στα δικαστήρια έφτασε σήμερα η υπόθεση μιας κοπέλας που στα 15 της χρόνια έπεσε θύμα βιασμού από τον ίδιο της τον καθηγητή.

Στο εδώλιο ήταν ο... 35χρονος Βρετανός Stephen Bowers ο οποίος «έτυχε» μια μέρα να διαβάσει κρυφά το ημερολόγιο της μαθήτριάς του, μέσα στο οποίο η έφηβη κοπέλα εξέφραζε τον έρωτά της για εκείνον.

Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν και αφορούν την συγκεκριμένη κοπέλα, έχουν να κάνουν σε ένα βιασμό και τρεις σεξουαλικές επιθέσεις καθώς και η ανάπτυξη ερωτικής σχέσης με ανήλικη μαθήτρια σε σχολείο του

Σε ηλικία 14 ετών, η νεαρή κοπέλα ερωτεύτηκε τον συγκεκριμένο καθηγητή της, κάτι το οποίο και εκμυστηρεύτηκε στο προσωπικό της ημερολόγιο. Όταν το ημερολόγιο αυτό έπεσε -άγνωστο πώς- στα χέρια του και ο Stephen Bowers πληροφορήθηκε για τα αισθήματα της μαθήτριάς του για εκείνον, φρόντισε να εκμεταλλευτεί στο μέγιστο, τόσο την ευαισθησία της ηλικίας όσο και την -εξ ορισμού- ισχύ της θέσης του, με απώτερο σκοπό να ικανοποιήσει τις προσωπικές του σκοπιμότητες.

Το δικαστήριο παρατήρησε πως, ο Bowers είχε καταφέρει να περάσει το προφίλ ενός πολύ «cool» καθηγητή, που ζητούσε μάλιστα από τους μαθητές του να τον προσφωνούν με το μικρό του όνομα και μάλιστα με κάποιους από αυτούς συμμετείχε σε ένα κοινό μουσικό συγκρότημα.

Επικοινώνησε μαζί της μέσω διαδικτύου και έκτοτε εκείνη άρχισε να θεωρεί πως βρίσκονται -μεταξύ τους- σε σχέση. Παρά το γεγονός ότι η μικρή μαθήτρια δεν ήθελε, εκείνος συχνά προέβαινε σε ανάρμοστες πράξεις, οι οποίες ένα χρόνο αργότερα πήραν μια πολύ χειρότερη τροπή.

Ο Stephen Bowers έπεισε την έφηβη να πάνε μαζί στο σπίτι του, και στη συνέχεια της ζήτησε να κάνουν έρωτα κάτι το οποίο εκείνη αρνήθηκε, λέγοντάς του πως δεν αισθάνεται καλά να κάνει κάτι τέτοιο. Τότε ο 35χρονος καθηγητής την βίασε για να την ρωτήσει λίγο αργότερα: «Λοιπόν; Τι λες τώρα; Στ' αλήθεια δεν ήθελες κάτι τέτοιο;»

Αξίζει να σημειωθεί πως η ιστορία αυτή έφτασε στη δικαιοσύνη αρκετά χρόνια μετά, καθώς η κοπέλα, προτιμούσε να μην πει τίποτε σε κανένα, μέχρι όμως που αποφάσισε να ζητήσει ψυχολογική υποστήριξη από κάποιο ψυχικό σύμβουλο, ο οποίος και την βοήθησε να προχωρήσει στην καταγγελία.

Η δίκη συνεχίζεται...

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: