ΣΙΝΕ

Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Απίστευτη τραγωδία - Νεκρές τέσσερις 16χρονες και μία 41χρονη σε τροχαίο μετά απο πάρτι (videos)

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς την τραγωδία πουΒσημειώθηκε στις 3 τα χαράματα στον Αγιο Στέφανο.
Το δυστύχημα σημειώθηκε στις...

3 το πρωί στον Αγιο Στέφανο. Το Ι.Χ. οδηγούσε μία 41χρονη γυναίκα, πιθανώς η μητέρα του ενός απο τα τέσσερα κορίτσια που επέβαιναν στο αυτοκίνητο. Η άτυχη μητέρα μόλις είχε πάρει τα κορίτσια απο το πάρτι που διασκέδαζαν με σκοπό να τα επιστρέψει στα σπίτια τους.

Για κακή τους τύχη, το όχημα, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στην οδό Τραπεζούντος, μέσα στην πόλη του Αγίου Στεφάνου, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε πάνω σε σταθμευμένο ΙΧ και στη συνέχεια σε τοίχο.

Οι σκηνές που ακολούθησαν δεν περιγράφονται με λόγια. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και το αυτοκίνητο αναποδογύρισε και καρφώθηκε με δύναμη πάνω σε τοίχο της περιοχής με αποτέλεσμα τόσο τα κορίτσια όσο και η οδηγός να βρούν σχεδόν ακαριαίο θάνατο.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ όμως ήταν ήδη πολύ αργά, αφού το νήμα τις ζωής είχε κοπεί και για τις πέντε γυναίκες. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ μετέφεραν τις γυναίκες στο ΚΑΤ όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Το Facebook έχει γεμίσει με συγκινητικά μηνύματα συμμαθητών τους, αλλά και άλλων που απλά θέλησαν να εκφράσουν την θλίψη τους για τον άδικο χαμό των κοριτσιών.

«Καλό ταξίδι στα τέσσερα αγγελούδια που μετακόμισαν στη γειτονιά των αγγέλων τα ξημερώματα. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σας σκεπάσει», γράφει ένας χρήστης στο Facebook.

Ένας άλλος γράφει: «Κρίμα για τα κορίτσια. Δεν τους άξιζε, αλλά έτσι τα έφερε η ζωή! Να είμαστε καλά και να τις θυμόμαστε για πάντα! Καλό τους ταξίδι...».







ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: