ΣΙΝΕ

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Κλαίει όλη η Ελλάδα!! Αυτές είναι οι 16χρονες που σκοτώθηκαν σε Τροχαίο στον Αγ.Στέφανο - Εικόνες

Μάτια δακρυσμένα, πρόσωπα σκυθρωπά, χείλη σφιγμένα και στην ατμόσφαιρα ένα πικρό «γιατί» για τον άδικο χαμό της... Σίας, της Κάτιας, της Μαρίας -Ειρήνης και της Μαρίνας!

Ήταν μόλις 16 χρόνων, είχαν όλη τη ζωή μπροστά τους αλλά η μοίρα και ο θεός είχαν άλλα σχέδια για τις έφηβες που σκοτώθηκαν στην οδό Τραπεζούντος 39 στον Άγιο Στέφανο, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ανατράπηκε, μετά από τρελή πορεία.

Η Σία, η Κάτια, η Μαρία –Ειρήνη και η Μαρίνα ήταν αχώριστες…. Μαζί στο σχολείο, μαζί στις εκδρομές, μαζί στα φροντιστήρια, μαζί στο βόλεϊ, μαζί και στο σχολικό πάρτι που έμελλε να είναι το τελευταίο της ζωή τους.

Χαμογελαστές, ανέμελες, γεμάτες όνειρα η Σία, η Κάτια, η Μαρία –Ειρήνη και η Μαρίνα συγκλόνισαν το Πανελλήνιο με τον φρικτό θάνατο που βρήκαν στην άσφαλτο.

Το χρονικό22 Ιούνιου περίπου 3 παρά το ξημέρωμα η Σία, η Κάτια, η Μαρία –Ειρήνη και η Μαρίνα αποχαιρετούν τους φίλους τους, αλλά κανείς δεν φανταζόταν ότι αυτή θα ήταν και η τελευταία φορά που τις αντίκριζαν….

Επιβιβάζονται στο αυτοκίνητο της 41χρονης γυναίκας που ήταν και μητέρα ενός εκ των κοριτσιών για να επιστρέψουν στα σπίτια τους. Η κακιά στιγμή όμως και μερικά δευτερόλεπτα ήταν αρκετά για να κόψουν άδικα και πολύ σκληρά το νήμα της ζωής των 16χρονων κοριτσιών ….

Ώρα 3 το ξημέρωμα: Το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 41χρονη γυναίκα, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ακολουθεί ξέφρενη πορεία, προσκρούει σε σταθμευμένο ΙΧ και στη συνέχεια χτυπά σε μια μάντρα, με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσει με τον ουρανό στο οδόστρωμα….

Η άσφαλτος γεμίζει αίμα και σύντομα ο δρόμος κατακλύζεται από άνδρες της αστυνομίας, της πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ. Το θέαμα φρικτό η Σία, η Κάτια, η Μαρία –Ειρήνη και η Μαρίνα είναι σοβαρά τραυματισμένες και «πνιγμένες» στο αίμα ….

Το τέλος ήρθε ακαριαία και πήρε βίαια την Σία, την Κάτια, την Μαρία –Ειρήνη και την Μαρίνα….

Μαζί πήγαν στον τελευταίο χορό, μαζί και στο τελευταίο ταξίδι ….

Καλό παράδεισο κορίτσια…..









tragiko.net
ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: