ΣΙΝΕ

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Ο αδικοχαμένος 19χρονος Γιώργος τραγουδά το τραγούδι που δεν πρόλαβε να πει στην αποφοίτησή του [video]

Προσθήκη λεζάντας
«Δε θα ξεχάσω όλα τα χρόνια που πέρασα εδώ, κι αν ποτέ το δρόμο μου χάσω όπου κι αν φτάσω θα σ” αναζητώ».
Ο Γιώργος Αλαμπρίτης είχε ετοιμάσει αυτό το τραγούδι με τους...
συμμαθητές του για το αποχαιρετιστήριο στην γιορτή των τελειοφοίτων. Δείτε στο βίντεο τον Γιώργο και τους φίλους του να τραγουδούν.


Τον 19χρονο αποχαιρέτησαν το απόγευμα συγγενείς, φίλοι και πλήθος κόσμου στο μεγάλο του ταξίδι. Ο Γιώργος Αλαμπρίτης από την Αραδίππου ήταν συνεπιβάτης στην μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο επίσης 19χρονος φίλος του και μαθητής της Αμερικάνικης Ακαδημίας, Γιώργος Φιλιαστίδης από την Λάρνακα, στο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στην οδό Μάρκου Δράκου κοντά από το οίκημα της ΠΕΟ. 

Ο θάνατος του Φιλιαστίδη ήταν ακαριαίος ενώ ο Αλαμπρίτης, διακομίστηκε διασωληνωμένος σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλευόταν στην εντατική μονάδα θεραπείας. Από την περασμένη Πέμπτη ο 19χρονος έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή με την βοήθεια των υποστηριχτικών μηχανημάτων. 
Οι γονείς του άτυχου 19χρονου έδωσαν χθες τη συγκατάθεση τους για παραλαβή της καρδιάς, του ήπατος, των νεφρών και του παγκρέατος για μεταμόσχευση.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: