ΣΙΝΕ

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Παπαρίζου: "Μου την έχουν πέσει 2 νικήτριες της Eurovision (video)

Για τις πολύ δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά τον θάνατο του πατέρα της, τα νέα μουσικά της σχέδια, αλλά και το περίφημο φιλί με την ...
Κόρτνεϊ, πριν μερικές ημέρες με αφορμή το Gay Pride, μίλησε η αγαπημένη τραγουδίστρια στην εκπομπή "Τετα α τετ" με τον Τάσο Τρύφωνος!

"Δε ντρέπομαι να μιλήσω για κάτι, είμαι άνθρωπος, δε μπορώ μονίμως να κάθομαι να το παίζω σταρ του πενταγράμμου, δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να τσαλακώνεσαι. Αν κάτσω με ένα μικρό παιδάκι και αρχίζω να παίζω, δε θα τσαλακωθώ; Όταν ανεβαίνω στη σκηνή, τότε είμαι στημένη, γιατί το απαιτεί η δουλειά. Όταν κατεβαίνω από τη δουλειά, θέλω η Παπαρίζου να είναι εκεί, και η Έλενα από κάτω.."

Για το τολμηρό εξώφυλλο στη LiFo με την Courtney :“Ήταν ένα απλό φιλί στο στόμα, η Courtney είναι πολύ φίλη μου. Γενικότερα είμαι εναντίον του ρατσισμού. Καλοί και κακοί άνθρωποι υπάρχουν παντού">

Στην ερώτηση του Τάσου Τρύφωνος για το αν της την έχει πέσει γυναίκα, η ίδια παραδέχτηκε “Μου την έχουν πέσει και 2 νικήτριες της Eurovision, δεν έχω πρόβλημα, απλά δίνω να καταλάβει ο άλλος τι ακριβώς θέλω, χωρίς να τον διώχνω από την παρέα μου”.
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: