ΣΙΝΕ

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Πανελλαδικές 2013: Ο αριθμός των εισακτέων σε ΑΕΙ - ΤΕΙ

Μπορεί οι Πανελαδικές εξετάσεις 2013 να ολοκληρώθηκαν, όμως δεν γνωρίζουν οι υποψήφιοι κάτι πολύ σημαντικό: Τον αριθμό των... εισακτέων ανά τμήμα, ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Την Τρίτη 11 Ιουνίου, το υπουργείο Παιδείας θα προχωρήσει στην ανακοίνωση του αριθμού των εισακτέων στην Ανώτατη Εκπαίδευση για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014
στα μέσα Ιουνίου η ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων ενώ τότε θα ξεκινήσει εκ νέου και η διαδικασία για την απόκτηση προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password) για υποβολή μηχανογραφικού από τους υποψηφίους των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, αλλά και την υπαγωγή τους σε μία ειδική περίπτωση (πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, κοινωνικά κριτήρια).

Όλοι οι υποψήφιοι είτε των Γενικών Λυκείων (90% και 10%) είτε των Επαγγελματικών Λυκείων (ομάδες Α΄ και Β΄) πρέπει να προσέλθουν στο Λύκειό τους για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), που θα δημιουργήσουν οι ίδιοι. Παράλληλα, όσοι από τους υποψηφίους εμπίπτουν σε κάποια ειδική περίπτωση (πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, κοινωνικά κριτήρια), πρέπει να προσκομίσουν στο Λύκειό τους τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να ελεγχθούν και να χαρακτηριστούν ως ειδική περίπτωση.
Real.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: