ΣΙΝΕ

Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Ινδία: Νεαρός νάρκωσε και βίασε 21χρονη Ιρλανδή!

Στη σύλληψη ενός νεαρού επιχειρηματία στην Καλκούτα προχώρησε η ινδική αστυνομία, ο οποίος είναι ύποπτος ότι νάρκωσε και βίασε μια... 21χρονη Ιρλανδή που εργάζεται σε τοπική φιλανθρωπική οργάνωση.
Η νεαρή γυναίκα κατέθεσε μήνυση το Σάββατο, σύμφωνα με την οποία βιάστηκε αφού έχασε εν μέρει τις αισθήσεις της όταν ήπιε ένα φλιτζάνι τσάι στο σπίτι του 25χρονου υπόπτου, με τον οποίο είχαν προηγουμένως βγει έξω για να γιορτάσουν τα γενέθλιά της. «Υποπτευόμαστε ότι ο κατηγορούμενος έβαλε κάποια ναρκωτική ουσία στο τσάι της και βίασε την Ιρλανδή», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο αξιωματικός της αστυνομίας Σουμπράτα Ντέι.

Η νεαρή γυναίκα, φοιτήτρια της σχολής μηχανικών η οποία είχε πάει στην Ινδία για να εργαστεί εθελοντικά σε μια τοπική φιλανθρωπική οργάνωση, υπεβλήθη σε ιατρική εξέταση σε δημόσιο νοσοκομείο. Ο ύποπτος φέρεται ότι γνώρισε την 21χρονη σε μια πολυσύχναστη αγορά της Καλκούτας την περασμένη εβδομάδα και αποφάσισαν να γιορτάσουν μαζί τα γενέθλια της την Παρασκευή το βράδυ, σύμφωνα με την αστυνομία.
Σύμφωνα με έρευνα επαγγελματικού οργανισμού που δόθηκε φέτος στη δημοσιότητα και η οποία αμφισβητείται από την ινδική κυβέρνηση, ο αριθμός των ξένων τουριστών στην Ινδία έπεσε κατά 35% μετά τις πολλές σεξουαλικές επιθέσεις σε γυναίκες στην χώρα, οι οποίες έχουν γίνει πρωτοσέλιδο στον τοπικό και τον διεθνή Τύπο.

Ο οργανισμός αυτός, που απαρτίζεται από εμπορικά και βιομηχανικά επιμελητήρια στην Ινδία, υπογράμμισε ότι οι συχνές επισκέψεις των ξένων στην Ινδία μειώθηκαν μετά το μαζικό βιασμό μιας 23χρονης φοιτήτριας σε λεωφορείο στο Νέο Δελχί τον περσινό Δεκέμβριο.

Η νεαρή υπέκυψε 13 ημέρες αργότερα στα τραύματα που είχε υποστεί, σε μια υπόθεση που είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη. Μια ελβετή τουρίστρια που διέσχιζε την Ινδία με ποδήλατο μαζί με τον σύζυγό της βιάστηκε μαζικά στο κρατίδιο Μάντια Πραντές, στην κεντρική Ινδία, τον περασμένο Μάρτιο, ενώ μια Νοτιοκορεάτισσα δήλωσε ότι ναρκώθηκε και βιάστηκε στο ίδιο κρατίδιο τον Ιανουάριο από το γιο του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: