ΣΙΝΕ

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Δείτε με τι ζούσε μέσα στο μάτι της για 23 χρόνια!!!

Άφωνους έχει αφήσει τους γιατρούς η περίπτωση μιας Ινδής γυναίκας, η οποία επεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση... όγκου από το αριστερό της μάτι.

Κατά τη διάρκεια της επέμβασης, οι χειρουργοί αντίκρισαν έκπληκτοι δύο πλήρως διαμορφωμένα δόντια μέσα στο όγκο που αφαίρεσαν από το μάτι της νεαρής Ινδής!

«Γεννήθηκα με ένα μη φυσιολογικό μάτι και η κατάσταση επιδεινωνόταν με το πέρασμα τον χρόνων», δήλωσε η ασθενής, Nagabhushanam Siva, τονίζοντας ότι οι γονείς της φοβόντουσαν να την στείλουν σε γιατρό με αποτέλεσμα να φτάσει σε σημείο να μην βλέπει καλά. Τότε μόνο αποφάσισε να συμβουλευτεί γιατρό.

Όπως αναφέρει η Mirror, η ζημιά που είχε γίνει πριν το χειρουργείο ήταν ήδη μεγάλη με αποτέλεσμα η 23χρονη Ινδή να μείνει τυφλή από το ένα μάτι μετά την αφαίρεση του τερατώματος.

«Το τεράτωμα είναι μία μάζα ιστών που περιέχει κύστες και κάποιες φορές σκληρούς ιστούς. Ωστόσο, η πλήρης ανάπτυξη δοντιού μέσα σε ένα τεράτωμα είναι εξαιρετικά σπάνια», δήλωσε ένας εκ των θεράποντων ιατρών στο νοσοκομείο του Chennai στη Νότια Ινδία.

Δείτε τις φωτογραφίες της νεαρής Ινδής με τον όγκο στο μάτι:


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: