ΣΙΝΕ

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Ζώδια: Προβλέψεις για ζώδια σήμερα Σάββατο 29 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ
Είστε γεμάτοι ενέργεια και έτοιμοι να κάνετε ακόμα και την επανάστασή σας. Ιδιαίτερα οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα έχετε ένα...
κέρδος από ένα ερωτικό ντέρμπυ στο οποίο τελικά οι μεγάλοι νικητές θα βγείτε εσείς κυρίως αν είναι ένα Λιοντάρι ή ένας Υδροχόος. Γενικά θα νιώσετε μια μεγάλη άνεση να παίξετε ακόμα και με την φωτιά λέγοντας αλήθειες χωρίς να φοβόσαστε. Η επαγγελματική σχέση με έναν Αιγόκερω μπορεί να χαλάσει από τις προσωπικές σας πρωτοβουλίες.
ΤΑΥΡΟΣ
Είστε επιφορτισμένοι με το να αποκαλύψετε κάτι που μέχρι τώρα κρατούσατε μυστικό. Άθελά σας μπορεί να καλύπτατε μια μεγάλη τρύπα και τώρα να μην αντέχετε άλλο να την κρατάτε κλειστή. Ευτυχώς το μπαμ θα το κρατήσετε μόνο για σας και για λίγους γιατί ίσως να μην θέλετε να μαθευτεί προς τα έξω το συγκεκριμένο γεγονός. Η σχέση με έναν Κριό ή Ζυγό θα διαταραχτεί εν μέρει. Παραμείνετε ψύχραιμοι γιατί μπορεί να γίνουν παρορμητικά ατοπήματα από την πλευρά σας.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Είστε πολύ δυναμικοί και χειρίζεστε τις υποθέσεις σας πολύ δραστικά. Αυτό θα σας δώσει το προβάδισμα να είστε ξεκάθαροι αλλά και αυθόρμητοι σε ένα συγκεκριμένο θέμα. Φίλοι ίσως σας βοηθήσουν και σας φέρουν σε επαφή με μια νέα τεχνολογία που αν την κυνηγήσετε μπορεί να εξασφαλίσετε το μέλλον σας. Η ξαφνική γνωριμία με ένα πρόσωπο που θα γίνει μέσα από τον φιλικό σας κύκλο κάπου μπορεί να σας βοηθήσει στα επαγγελματικά σας θέματα. Δεν αποκλείεται να υπάρχει και ερωτικό ενδιαφέρον. Ο Λέων πάντως είναι υποψήφιος για νέα σχέση.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αναζητάτε κάπου την απελευθέρωση από όλους και όλα και ίσως να χειριστείτε εκρηκτικά μια κατάσταση η οποία έχει αρχίσει και σας κουράζει. Μπορεί να βγάλετε μια αλήθεια στην επιφάνεια που εδώ και καιρό σας πίεζε και ίσως να μιλήσετε κάπως άκομψα ή βαριά. Η διάθεσή σας να ξεχωρίσετε μέσα στον χώρο σας και τελικά να κυριαρχήσετε σίγουρα θα σας πιέσει να κάνετε εμφάνιση πρωτιάς. Αποδεσμευτείτε από υποχρεώσεις που δεν είναι ουσίας για να μπορείτε να χειρίζεστε τα πάντα με διαφάνεια.
ΛΕΩΝ
Είστε πολύ πιστοί σε απόψεις και ιδέες και αυτό σας δίνει το προσωπικό σας στίγμα. Ένα θέμα που ίσως παρουσιαστεί ξαφνικά από το εξωτερικό θα σας ξαναθυμίσει μια χαμένη ευκαιρία που είχατε εδώ και λίγο καιρό. Ίσως τώρα να είναι η κατάλληλη ευκαιρία να κερδίσετε μια θέση δουλειάς σε μια πρωτότυπη εργασία από εκεί που δεν το περιμένατε. Κρατήστε τις πόρτες ανοικτές και μην τις κλείνετε με την λογική σας. Αφήστε την διαίσθησή σας να δουλέψει και να σας οδηγήσει εκεί που θέλετε. Η σχέση με έναν Κριό ή Υδροχόο θα βελτιωθεί.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έχετε έντονες ανησυχίες γιατί θέλετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο το οποίο όμως για να γίνει θα πρέπει να βγάλετε στην επιφάνεια όλες σας τις φοβίες και τις ανασφάλειες. Μην αφήσετε μια συνεργασία να σας καπελώσει γιατί έπειτα δεν θα μπορέσετε να βρείτε το δίκιο σας. Είναι σημαντικό να δουλέψετε πάνω σε πράγματα που πάντα αποφεύγατε γιατί μόνο τώρα θα κερδίσετε το στοίχημα. Αν γίνετε υπερβολικά παρορμητικοί ίσως να εμποδίσετε την σχέση σας με έναν Καρκίνο για αυτό να είστε προσεκτικοί με τις ακραίες κινήσεις σας.
ΖΥΓΟΣ
Είστε κάτω από την πλήρη επιρροή των άλλων, κρατείστε όμως τις αποστάσεις γιατί μπορεί να παρασυρθείτε τελείως από τα θέλω τους. Από την άλλη η ξαφνική αντίδραση ενός Κριού μπορεί να σας δημιουργήσει ένα πρόβλημα ή ακόμα και ένα ρήγμα στην σχέση σας. Όμως θα τα καταφέρετε να τα βρείτε τελικά και να μην τα χαλάσετε τελείως γιατί θα κρατήσετε μια σταθερή θέση. Το Λιοντάρι ή ο Υδροχόος δίνει την μάχη του για να σας κερδίσει και εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δείξετε εμπιστοσύνη και πίστη.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Νιώθετε ότι πρέπει να βγείτε έξω από τα τετριμμένα και τα συνηθισμένα για να κερδίσετε μια οικονομική συνεργασία που μπορεί να είναι στα σκαριά. Είστε έτοιμοι πάντως να απελευθερωθείτε από ένα μοντέλο καταπίεσης που είτε το κάνετε εσείς στον εαυτό σας επειδή ανέχεστε κάποιες καταστάσεις, είτε αλλάζετε κάποιες πεποιθήσεις που είναι υπερβολικά δεσμευτικές για τα τωρινά σας δεδομένα. Η αλλαγή σας σε θέματα διατροφής θα σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε από τα περιττά κιλά ή θα ανανεώσετε την ενέργεια σας.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Είστε πολύ δυναμικοί σε αποφάσεις και σε κινήσεις. Ίσως να γίνετε υπερδραστήριοι και να προσπαθήσετε με τον δικό σας τρόπο να δουλέψετε με ρίσκο. Αυτό σίγουρα θα σας δημιουργήσει νέες ευκαιρίες που αν τις συνεχίσετε με τον σημερινό ζήλο θα έχετε μπροστά σας καλά αποτελέσματα. Η ξαφνική γνωριμία με ένα πρωτότυπο πρόσωπο ίσως να σας βγάλει από την αδράνεια και την πλήξη. Το ζητούμενο είναι να αναζητήσετε να βρείτε ένα πρόσωπο που θα σας εκφράζει απόλυτα. Για αυτό δεν χρειάζεται καθόλου να κάνετε συμβιβασμούς γιατί θα λειτουργήσει η αλήθεια στην ζωή σας σε όλα τα επίπεδα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μπορεί να εκραγείτε ξαφνικά και ίσως να μην κρατήσετε τα προσχήματα ή ακόμα και τους τύπους μέσα σε μια συνεργασία ή μια φιλική σχέση. Σίγουρα θα θέλετε να φανείτε μέσα από ένα ανανεωμένο πρόσωπο το οποίο θα δείξει τελικά την πραγματική σας αξία. Εσείς γενικά είστε άτομα που έχετε αρκετά μεγάλη κατάρτιση δεν το δείχνετε όμως γιατί μερικές φορές δεν πιστεύετε στον εαυτό σας. Τώρα καλό είναι να κάνετε κάτι που δεν πολυσυμπαθείτε δηλαδή να μιλήσετε για τον εαυτό σας και τα κατορθώματά σας. Με αυτόν τον τρόπο θα μπουν τα πράγματα στην θέση τους.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε κάτι καινούργιο ή μια νέα θεωρία η οποία θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Για αυτό ανοίξτε τις κεραίες σας και κινηθείτε δυναμικά προς μια κατεύθυνση. Μια νέα γνωριμία με ένα πρόσωπο μέσω του διαδικτύου ή από ένα ταξίδι μπορεί να σας δώσει ακόμα και επαγγελματική κατεύθυνση η οποία θα σας πηγαίνει περισσότερο. Επειδή έχετε μεγαλύτερη ευαισθησία μέσα στον χώρο της δουλειάς σας ίσως να αναζητήσετε άτομα που κατά κάποιο τρόπο θα σας προστατέψουν.
ΙΧΘYΕΣ
Αναρωτιέστε τι πρέπει να κάνετε για να ξεκολλήσετε από τα τετριμμένα. Είναι σημαντικό να αφήσετε πίσω σας κάποια πράγματα τα οποία σας κουράζουν και κατά κάποιο τρόπο σας κάνουν και αδρανείτε. Είναι γενικά μια καλή περίοδος για όσους έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες γιατί έχετε μια πολύ θετική επιρροή αλλά μην αφήσετε κάποιες καταστάσεις που έχουν να κάνουν με ψευδαισθήσεις να σας χαλάνε την καλή εύνοια. Κινηθείτε και μην αφήνετε κάποιον άλλον να κάνει κουμάντο στην ζωή σας.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: