ΣΙΝΕ

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Το καλτσόν με τρίχες … 3 εκδοχές για το πως δημιουργήθηκε …

H ΙΣΤΟΡΙΑ όπως κυκλοφορεί στο διαδικτύο:
Τον πιο αηδιαστικό τρόπο γυναικείας αυτο-προστασίας βρήκαν οι Κινέζοι που δημιούργησαν ένα γυναικείο καλσόν το οποίο καλύπτεται από ένα παχύ στρώμα αντρικής τρίχας.
Μια έξυπνη και φθηνή ιδέα που ...«ψάρεψε» η Huffington Post από το Κινέζικο σάιτ Sina Weibo και την οποία ανέδειξε σε πρώτη είδηση.

Προφανώς η λογική είναι ότι ένας ανώμαλος θα το σκεφτεί δυο φορές πριν πλησιάσει μια γυναίκα με τόσο τριχωτά πόδια. Όπως θα το σκεφτούν άλλωστε και όλοι οι υπόλοιποι άντρες που την συναντούν.

Η αλήθεια όπως την καταγράψαμε..:
Η Ευθυμία στο άκουσμα του τριχωτού καλτσόν, δεν έπεσε στην παγίδα. Χρησιμοποίησε όλες τις πηγές και μεθόδους που έχει και κατέληξε στην αλήθεια, την οποία και μοιράζεται μαζί σας. Σύμφωνα λοιπόν με μαρτυρίες, ένας κινέζος που προσπαθούσε να δημιουργήσει και να πουλήσει ένα προϊόν , είχε ένα εργαστήριο με όλα τα διαθέσιμα εργαλεία όμως δεν είχε προϊόν. Πιο συγκεκριμένα δεν είχε μείνει κανένα προϊόν που να μην το έχει αντιγράψει.

Στεναχωρημένος όπως ήταν πήγε να ρίξει λίγο νερό στο πρόσωπο του.. καθώς κοιτάχτηκε στον καθρέφτη του ήρθε η μοναδική ιδέα: ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΤΣΟΝ ΜΑΪΜΟΥ! 
Πραγματική ΜΑΪΜΟΥ αυτή την φορά!

Η αλήθεια όπως την κατέγραψε μια συμπεθέρα:
Το καλτσόν δεν το έφτιαξε κινέζος , αλλά πόντιος στην προσπάθεια να φτιάξει ένα καλτσόν μαϊμού γνωστής μάρκας …

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: