ΣΙΝΕ

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Αν έχετε από 6 ως 78 χιλιάδες ευρώ, θα λατρέψετε αυτό το κινητό

Εν καιρώ κρίσης οι περισσότερες έχουμε ήδη ξεχάσει τα ακριβά παπούτσια και τις τσάντες επώνυμων οίκων, αλλά σε πείσμα των καιρών, η ελβετική εταιρεία Savelli, έχει βαλθεί να μας κάνει να ξοδέψουμε πολλές χιλιάδες ευρώ.
Στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι, που θα γίνει τον... Ιούλιο, πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα της σειρά πολυτελών κινητών τηλεφώνων, που όπως θα διαπιστώσετε και από τη συλλογή φωτογραφιών,πρόκειται περισσότερο για κοσμήματα, παρά για απλά τηλέφωνα.

Οι καταναλώτριες με ακριβά γούστα, μπορούν να επισκεφτούν από τώρα την ιστοσελίδα της εταιρείας, όπου θα βρουν 11 κινητά που κοστίζουν κυρίως από 6 ως 7 χιλιάδες ευρώ. Η τιμή είναι τόσο υψηλή καθώς έχουν χρησιμοποιηθεί σπάνια δέρματα, όπως από μπλε στρουθοκάμηλο, μαύρο αλιγάτορα και ιγκουάνα συνδυασμένα με χρυσό 18 καρατίων και πολύτιμους λίθους.
Η γκάμα περιλαμβάνει επίσης ένα τηλέφωνο που ονομάζεται «μαύρη παράνοια» και μόλις μάθετε την τιμή θα καταλάβετε γιατί. Κοστίζει περίπου 78 χιλιάδες ευρώ, καθώς είναι διακοσμημένο με 75 αληθινά διαμάντια.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Alessandro Savelli είπε ότι η γυναίκες αποτελούν το target group και πως τα smartphone θα έχουν λογισμικό Google Android, συμπληρώνοντας: «Σκοπός μας ήταν να φτιάξουμε ένα εντελώς πρωτοποριακό σχέδιο, το οποίο δεν έχει τίποτα κοινό με κανένα άλλο κινητό τηλέφωνο που σχεδιάστηκε ποτέ. Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα σχήμα θηλυκό, με καμπύλες αλλά και μοντέρνο παράλληλα».

Τα τηλέφωνα έχουν σχεδιαστικές επιρροές από ολόκληρη την Ευρώπη, είναι χειροποίητα στην Ελβετία, με ιταλικό «αέρα» και ειδικά ringtones, γραμμένα από τον Γάλλο DJ και παραγωγό Stéphane Pompougnac.
Η οικογένεια Savelli ασχολείται εδώ και χρόνια με τα κοσμήματα, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη αυτή η συλλογή, η οποία μοιάζει με κόσμημα στο οποίο μπορείς να «μιλάς» κι όχι μόνο.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Ιουλίου και στην διαφημιστική καμπάνια θα πρωταγωνιστεί το διάσημο μοντέλο από την Γαλλία, Julia Restoin-Roitfeld.

Τα τηλέφωνα μπορούμε να τα βρούμε στα πολυκαταστήματα Harrods στο Λονδίνο και Printemps στο Παρίσι.


















ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: