ΣΙΝΕ

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Ζώδια: Προβλέψεις για ζώδια σήμερα Παρασκευή 7 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ
Είστε έτοιμοι να διαπραγματευτείτε με μεγαλύτερη ευχέρεια όλα τα προσωπικά σας θέματα τα οποία όμως κρίνετε αναγκαία ότι ...
χρειάζονται να ειπωθούν και να ξεκαθαριστούν. Η σχέση με ένα Τοξότη σίγουρα θα σας δημιουργήσει αισιοδοξία και ίσως σκεφτείτε και μαζί να στήσετε κάτι καινούργιο το οποίο θα δώσει και στους δυο σας ένα μεγάλο άνοιγμα. Η επαφή με συγγενικά πρόσωπα θα είναι πιο εύκολη από άλλες φορές. Καλό είναι να είστε όσο μπορείτε πιο κοντά σε έναν Καρκίνο ή Αιγόκερω γιατί μερικές φορές με τον τρόπο σας δείχνετε ότι δεν τους υπολογίζετε και πολύ.
ΤΑΥΡΟΣ
Σας ενδιαφέρουν άμεσα τα οικονομικά σας και από εκεί προσπαθείτε να πιαστείτε κατά κάποιο τρόπο κάνοντας κάτι πολύ καινούργιο ή κάτι που θα σας βοηθήσει να είστε ευέλικτοι αλλά και πιο εύκολοι στην επικοινωνία. Αγορές ειδών που έχουν για σας αναγκαιότητα γνώσης και εξέλιξης, πχ βιβλία, θα σας έκαναν καλό αυτές τις ημέρες. Γενικά αν προσπαθήσετε να βγείτε έξω από τα στεγανά και να κερδίσετε πρώτα από όλα την εμπιστοσύνη μέσα σας ότι θα τα καταφέρετε, τότε αυτό τον καιρό θα λειτουργήσετε πολύ καλύτερα από ό, τι άλλες φορές και θα είστε πιο δυνατοί αλλά και έντονα προστατευτικοί.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Ξεκινάει μια ημέρα για σας πολύ θετική που θα σας δώσει μεγαλύτερη άνεση και άνοιγμα σε θέματα προσωπικά. Αλλά χρειάζεται οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο να είστε περισσότερο προσεκτικοί γιατί σίγουρα θα γίνουν λάθη είτε από αφηρημάδα είτε από ψευδαισθήσεις πάνω σε θέματα συνεργασίας και επαγγελματικά ή ακόμα και μπορεί να ειπωθούν και ψέματα τα οποία θα σας επηρεάσουν άμεσα. Κατά τα άλλα έχετε μπει σε μια φάση έντονα συναισθηματική όπου θα κάνετε κινήσεις που θα σας τις υπαγορεύει το συναίσθημα και ίσως να νιώσετε και κάποιες ενοχές για πράγματα που έχουν ήδη γίνει και αφορούν και σε ένα κομμάτι της οικογένειας σας.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είστε ιδιαίτερα προδιατεθειμένοι να κάνετε κάποιες αλλαγές οι οποίες θα σας αναδείξουν περισσότερο σε κοινωνικό επίπεδο αλλά ίσως να απομονωθείτε για λίγο, κρατώντας τα χαρτιά σας κλειστά. Υπάρχει μια πίεση αυτή την περίοδο να κάνετε πράγματα τα οποία θα είναι κατά κάποιο τρόπο και αναγνωρίσιμα από τον περίγυρο. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο η προσωπική σας επικοινωνία μπορεί να δυσκολέψει ή να βαρύνει γιατί θα έχετε ανάγκη να ειπωθούν και πράγματα που κατά την γνώμη σας είναι πολύ αληθινά αλλά και ανατρεπτικά και ίσως αυτό να σας χαλάσει την κοινωνική σας εικόνα. Η σχέση με έναν Τοξότη μέσα στον εργασιακό σας χώρο μπορεί από φιλική να εξελιχτεί σε ερωτική.
ΛΕΩΝ
Είστε πολύ πιο ανοικτοί και αισιόδοξοι με φίλους και με νέες γνωριμίες. Προσπαθείτε να κρατήσετε όσο μπορείτε το επικοινωνιακό σας στυλ και να μην το χάσετε από την πίεση όλων των καταστάσεων. Έχετε πάντως ευκαιρίες να κάνετε κινήσεις που θα σας εξασφαλίσουν αργότερα και κάποια καλύτερη επαγγελματική δραστηριότητα. Όσο πάντως είστε ανοικτοί και όχι απόλυτοι θα βλέπετε να ανοίγονται πολλά καινούργια και συναρπαστικά πράγματα. Η φιλική σας συμπεριφορά και σχεδόν προστατευτική σε έναν Αιγόκερω μπορεί να συγκινήσει και να σας ανοιχτεί περισσότερο. Πάντως κρατάτε ένα μυστικό κλειδαμπαρωμένο το οποίο μπορεί να σας παιδεύει και να αφορά ένα πολύ δικό σας πρόσωπο.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είστε σε φάση υπερβολής και κυρίως επικοινωνιακής και εκεί σίγουρα θα γίνουν λάθη, παραλείψεις αλλά θα υπάρχει και μια επιφανειακή ρηχότητα στην οποία για να ξεφύγετε θα πρέπει να κρατήσετε πολύ καλά την προσωπική σας ταυτότητα και να μην ξεγελαστείτε ή να εκμυστηρευτείτε πράγματα πολύ δικά σας, ακόμα και σε άτομα που δεν γνωρίζετε. Από την άλλη, κάνετε κινήσεις για την δουλειά σας και την εικόνα σας αλλά χρειάζεται να είστε πολύ προσεκτικοί οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο γιατί σίγουρα θα ξεγελαστείτε και θα υπερτιμήσετε καταστάσεις είτε προς το θετικό είτε προς το αρνητικό. Η σχέση με έναν Καρκίνο αλλάζει και γίνονται προσαρμογές.
ΖΥΓΟΣ
Έχετε μεγάλη ευελιξία σχεδόν σε όλα τα θέματα που σας παρουσιάζονται αλλά υπάρχει και ένα σημείο που σας ζορίζει και ίσως να σας δημιουργεί ενοχές οι οποίες δεν θα είναι πολύ εύκολες να τις ξεφορτωθείτε. Γιατί αφορά την δράση σας μέσα στην οικογένεια και την συμπεριφορά σας απέναντι σε ένα πρόσωπο. Εκεί αναγκαστικά θα υποχωρήσετε και θα κάνετε περισσότερες συζητήσεις που θα σας φέρουν στον προσκήνιο μιας μεγάλης αλήθειας και ίσως μιας πολύ μεγάλης πραγματικότητας η οποία θα αφορά στην σχέση σας με έναν Καρκίνο ή Αιγόκερω ή ακόμα και με ένα μέλος της οικογενείας σας. Κάποιες πιθανές δυσκολίες σε οικονομικό επίπεδο τουλάχιστον για σήμερα θα βελτιωθούν.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχετε φόρτο εργασίας και γενικά πολλών υποθέσεων που σχετίζονται και με τους άλλους. Πιθανόν να πάρετε μια υποστήριξη από ένα πρόσωπο που σας φαίνεται κάπως δύσκολο όμως να επικοινωνήσετε μαζί του και θα πρέπει να κάνετε και εσείς προσπάθεια από την πλευρά σας. Ο Δίδυμος σίγουρα θα παίξει ρόλο σε κάποια συμφωνία οικονομική όπου εκεί θα αναγκαστείτε να κάνετε αρκετούς συμβιβασμούς για χάρη του στόχου σας. Η προστασία που θα παράσχετε σε ένα συγκεκριμένο άτομο θα βοηθήσει κι εσάς να βγάλετε ένα πιο δυνατό πρόσωπο και να εκφράσετε τον συναισθηματικό σας κόσμο. Πιθανή νένα γνωριμία με Καρκίνο που όμως κατά πάσα πιθανότητα ταξιδεύει ή ζει μόνιμα σε άλλο μέρος.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Είστε πολύ ανανεωμένοι και επικοινωνείτε όσο πιο ανοικτά μπορείτε αλλά υπάρχει και ένα πολύ εσωτερικό σας κομμάτι που αφορά στην προστασία της οικογένειας ή την τροφοδοσία συναισθηματικής ασφάλειας που σας δημιουργεί στρες, ενοχές και πιθανόν μια βαθιά στεναχώρια. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο ίσως να κινηθείτε κάτω από νέους ρυθμούς οι οποίοι θα σας δημιουργήσουν την τάση ανατροπής ή μεγάλων αλλαγών. Χρειάζεται οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο να είστε πιο προσεκτικοί με τα αποτελέσματα ή με τα συμπεράσματα που έχετε στα χέρια σας γιατί σίγουρα δεν θα έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα ενός θέματος που σας απασχολεί, κυρίως αν σχετίζεται με έναν Δίδυμο, Παρθένο ή Ιχθύ.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σας προβληματίζει ένα πολύ προσωπικό θέμα στο οποίο δεν είναι εύκολο να βρείτε απαντήσεις και κυρίως αν σχετίζεστε με έναν Δίδυμο ή με το θέμα ενός παιδιού που βλέπετε ότι υπάρχουν πολλές συζητήσεις και στο τέλος δεν βγαίνει καμία άκρη. Οι γεννημένοι στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου έχετε μια μεγάλη αναστάτωση γιατί προσπαθείτε να αλλάξετε την ζωή σας βάζοντάς την σε μεγαλύτερα πλαίσια ή ίσως ακόμα και σε μεγαλεπήβολα σχέδια. Η επαφή με έναν Καρκίνο σας δυσκολεύει γιατί πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο που σχετίζεστε.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αναλαμβάνετε τα ηνία μιας υπόθεσης και κυρίως μιας ερωτικής κατάστασης η οποία σας έχει δημιουργήσει ευεξία και δημιουργικότητα. Η επαφή κυρίως με έναν Τοξότη σας δημιουργεί διάθεση για παιχνίδι και αυτό σας απογειώνει και σας κάνει πολύ πιο εύκολους στην επικοινωνία αλλά και στο ατομικό ρίσκο. Μπορεί ό έρωτας να μην ανταποκρίνεται απαραίτητα σε μια κατάσταση ενός ατόμου αλλά μιας γενικής σας αναβάθμισης και διάθεσής σας κάπως επιφανειακής. Η σχέση σας με έναν Καρκίνο είναι κάπως πιο συμβατή γιατί εσείς έχετε πλησιάσει περισσότερο κοντά του.
ΙΧΘYΕΣ
Ίσως να είστε πολύ πιο ελεύθεροι στην έκφραση και στην νοοτροπία η οποία θα βελτιώσει κατά κάποιο τρόπο τα θέματά σας ενώ από την άλλη θα σας δημιουργήσει μια μεγαλύτερη πολυπλοκότητα και δυαδισμό σε όλες σας τις επαφές. Δηλαδή να μην είστε και πολύ έτοιμοι να διαχειριστείτε όλες τις υποθέσεις σας που τρέχουν γιατί έχετε δίλημμα και πιθανόν μπλέξιμο και δεν ξέρετε τι θα πρέπει να αποφασίσετε. Βέβαια μέσα από όλα αυτά κάποια ευκαιρία θα προκύψει γιατί δεν μένετε άπραγοι. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα βγείτε από τον λήθαργο και θα δείτε και άλλες λύσεις που δεν τις είχατε καν σκεφτεί.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: