ΣΙΝΕ

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

8 πράγματα που δεν ξέρετε για τη Μπεργκιουζάρ Κορέλ! Τι τύπος είναι η πρωταγωνίστρια του “Karadayi”;

Τη γνωρίσαμε μέσα από τις «Χίλιες και Μία Νύχτες», όταν ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να κάνει τομή στην prime time και να μας συστήσει με τους σούπερ σταρ της Τουρκίας. Δυο καλοκαίρια μετά, ήρθε το “Karadayi” και η...
Μπεργκιουζάρ Κορέλ δεν λέει να φύγει απ’ το σαλόνι μας (όπως δείχνουν και τα ποσοστά τηλεθέασης). Τα γνωστά για τη δίμετρη αφεντιά της (εκτός από τις συμμετοχές της σε επιτυχημένα σίριαλ και την αγωνιστική της παρουσία στα γεγονότα του Ταξίμ) είναι ότι ο «Σουλεϊμάν» (Χαλίτ Εργκέντς), για τα μάτια της πήρε διαζύγιο και ότι οι δυο τους είναι το πιο περιζήτητο ζευγάρι στην Τουρκία (με τις φήμες άλλοτε να τους θέλουν να χωρίζουν, άλλοτε να ξανασυνεργάζονται, κ.λπ, κ.λπ). Τι δεν ξέρουμε, όμως, για τη μελαχρινή Τουρκάλα καλλονή;

Ότι λατρεύει τη γυμναστική και κυρίως τη μέθοδο pilates. Ήταν βολεϊμπολίστρια για πολλά χρόνια και αγαπά τα ομαδικά σπορ.
Ότι παρά τις επιτυχίες της στην τηλεόραση, υπάρχουν τηλεκριτικοί στη χώρα της που τη θεωρούν άχρωμη και ψυχρή. «Όταν με γνωρίζουν αλλάζουν γνώμη», είχε δηλώσει γελώντας σε συνέντευξη της στο “Elle”.
Μετά από αρκετές δραματικές σειρές, έχει εκδηλώσει την επιθυμία να παίξει και σε μία κωμωδία. Έστω και σε δεύτερο ρόλο. «Εκεί δίνει εξετάσεις ο ηθοποιός», έχει δηλώσει.
Μισεί τα ψώνια! Και δεν πετάει ποτέ αγαπημένα της ρούχα, όσα χρόνια κι αν περάσουν.
Όσο κι αν επιμένουν οι δημοσιογράφοι δεν μιλά ποτέ για το ότι υπήρξε το «τρίτο πρόσωπο» στον προηγούμενο γάμο του συζύγου της, Χαλίτ Εργκέντς. Λέει μόνο ότι είναι κάτι που το έχουν αφήσει πίσω τους.
Όπως όλες οι μαμάδες είναι ενοχική. Σε καιρούς εντατικών γυρισμάτων, άγχεται, τηλεφωνεί συνεχώς σπίτι, ξεσπά σε κλάματα στα καλά του καθουμένου, επειδή είναι μακριά από τον μικρό Αλί.
Όταν φωτογραφήθηκε με μπικίνι για το εξώφυλλο γυναικείου περιοδικού, δεν γλίτωσε από τις αιχμές των συντηρητικών αρθρογράφων της Τουρκίας. Η αντίδραση της ήταν χαλαρά ειρωνική: «Το παράξενο θα ήταν να με φωτογραφήσουν με μπουρνούζι. Είναι αστείο όλο αυτό, το καταλαβαίνετε, έτσι;».
…Και όμως: Με ύψος 1.80μ., έρχεται σε δύσκολη θέση, όταν τη ρωτούν αν της αρέσουν τα πόδια της. Αν και έχει κάνει άπειρα διαφημιστικά για καλσόν, παπούτσια, κ.λπ, θεωρεί ότι έχει ένα απλώς συμπαθητικό – άντε, όμορφο – σώμα!










joytv.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: