ΣΙΝΕ

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Avenida Brasil: Έρχεται η βραζιλιάνικη σειρά «φαινόμενο»!

Η σειρά που έσπασε όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης στη Βραζιλία, κατέκτησε τα social media και εξελίχθηκε σε τηλεοπτικό και εμπορικό φαινόμενο, έρχεται... στον Alpha.

Από τη Δευτέρα 17 Ιουνίου, το Avenida Brasil θα προβάλλεται καθημερινά (Δευ-Παρ) στις 20:00. Πρόκειται για αισθηματική-δραματική σειρά βραζιλιάνικης παραγωγής 2012, με επίκεντρο μία ιστορία εκδίκησης και εμμονής στα προάστια του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Πρωταγωνιστούν οι: Ντέμπορα Φαλαμπέλα, Αντριάνα Εστέβε, Μουρίλο Μπενίτσιο, Κάουα Ρέιμοντ, Μαρτσέλο Νόβες, Βέρα Χολτζ, κ.ά.

Η ιστορία…
Μετά τον θάνατο της μητέρας της, η μικρή Ρίτα αναγκάζεται να ζήσει στο ίδιο σπίτι με τον πολυαγαπημένο πατέρα της, Τζενέσιο, αλλά και την ύπουλη και υποχθόνια μητριά της, Καρμίνια. Έπειτα από το αποτυχημένο σχέδιο της Καρμίνια να εξοντώσει τον Τζενέσιο για να μοιραστεί με τον εραστή της την περιουσία του, η Ρίτα θα βρεθεί εγκαταλελειμμένη στη χωματερή της πόλης αντιμέτωπη με την απόγνωση. Δώδεκα χρόνια μετά, και ενώ όλοι τη θεωρούν εξαφανισμένη, η Ρίτα με το νέο της πλέον όνομα, Νίνα, επιστρέφει από την Αργεντινή στη Βραζιλία για να εφαρμόσει βήμα προς βήμα και με κάθε λεπτομέρεια το σχέδιο εκδίκησης που θα λυτρώσει τη ψυχή της. Η Καρμίνια έχει πλέον παντρευτεί τον διάσημο ποδοσφαιριστή Τουφάο, έχει μαζί του έναν υπέροχο γιο και συναναστρέφεται την υψηλή κοινωνία των πλουσίων και διασήμων, κρύβοντας καλά τον πραγματικό χαρακτήρα της πίσω από τη μάσκα μιας υποδειγματικής συζύγου.
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: