ΣΙΝΕ

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Τι κάνουμε για να μην κολλήσουν τα τρόφιμα στο τηγάνι;

Ξεκινήσατε να μαγειρεύεται και κόλλησαν οι πιπεριές στο ανοξείδωτο τηγάνι σας στη μέση του μαγειρέματος; 
Μην τρομοκρατείστε...υπάρχει ο τρόπος να τις σώσετε!

Προσθέτετε λίγο παραπάνω λάδι, αλλά όχι πάνω από το φαγητό γιατί θα γίνει πολύ λιπαρό. Αυτό που κάνετε είναι να φέρεται όλο το περιεχόμενο του τηγανιού στην μια πλευρά με μια μεταλλική σπάτουλα. Στη συνέχεια δίνεται μια κλίση στο τηγάνι ώστε η κενή περιοχή να βρίσκεται πάνω από τη φωτιά.

Προσθέστε το λάδι στον κενό χώρο (1 ή 2 κουταλιές της σούπας) και αφήστε το να ζεσταθεί πριν το ρίξετε στο περιεχόμενο του τηγανιού. Το καυτό λάδι στο καυτό τηγάνι θα δημιουργήσει μια κηλίδα, αντικολλητική επιφάνεια, εξασφαλίζοντας ένα ασφαλές σοτάρισμα.

Ομάδα neadiatrofis.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: