ΣΙΝΕ

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Πρώην μαθήτρια καθολικού σχολείου γυρίζει πορνό «για εκδίκηση»!!!

Οι συμμαθητές της την κορόιδευαν και τους το ανταπόδωσε με βίντεο που γύρισε σε χώρους του σχολείου. Η «επίδοξη πορνοστάρ» Valerie Dodds (με καλλιτεχνικό όνομα Val MidWest) λέει ότι...
οι συμμαθητές της στο καθολικό σχολείο St. Pius X την κορόιδευαν για τα μελλοντικά της σχέδια, που ήταν να εργαστεί στη βιομηχανία πορνό. Έτσι, για να τους «εκδικηθεί» για τα «αγενή» τους σχόλια, η 19χρονη αποφάσισε να....
εισβάλλει στο παλιό της σχολείο για να γυρίσει ένα πολύ ιδιαίτερο βίντεο, αφιερωμένο σε όλους τους αρνητές, με εύγλωττο τίτλο «Pius XXX».

«Δεν κρατήθηκα καθόλου», γράφει στο σάιτ της. «Χρησιμοποίησα όποιο χώρο του σχολείου μπόρεσα, η εκδίκηση είναι σκληρή χα χα».
Η Dodds ήξερε ότι εισβάλλοντας παράνομα στο χώρο θα αντιμετωπίσει το νόμο, αλλά εξεπλάγην όταν πήρε πρόστιμο για γυμνισμό.

«Γιατί μου έβαλαν πρόστιμο για γυμνισμό, ενώ εισέβαλλα παράνομα σε ιδιωτικούς χώρους;» αναρωτήθηκε σε συνέντευξη που έδωσε στο κανάλι KETV.

Το σχολείο από τη μεριά του έδειξε ψυχραιμία: «Πάντα ακολουθούμε την βασική μας αρχή: τα πάντα αποκαθίστανται μέσω του Χριστού. Με αυτή την έννοια, προσευχόμαστε για τη νεαρή κοπέλα και για την οικογένειά της, και είμαστε έτοιμη να προσφέρουμε συγχώρεση και υποστήριξη, εφ' όσον τη ζητήσει».

lifo.grΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: