ΣΙΝΕ

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Η Σταμάτη αποκάλυψε στον αέρα κάτι πολύ προσωπικό της Σκορδά, φέρνοντας την Φαίη σε δύσκολη θέση

Τί ήταν αυτό που έκανε την παρουσιάστρια να φωνάζει: "Πάμε παρακάτω, παρακαλώ!..."Μια αστεία ιστορία ξεκίνησε να διηγείται η Σάσα Σταμάτη στο "Πρωινό Mou". Η δημοσιογράφος ανέφερε πως ...την προηγούμενη μέρα, η Φαίη Σκορδά είχε κλειδωθεί κατά λάθος στην τουαλέτα του Αστέρα Βουλιαγμένης, απ' όπου βγαίνει ζωντανά η εκπομπή.

Η Σάσα τόνισε πως αρχικά δεν της έκανε εντύπωση η αργοπορία της, γιατί ξέρει πως η Φαίη έχει μία δυσκολία. Η Χριστίνα Αλούπη που αυτή την εβδομάδα συμμετέχει στο πάνελ της εκπομπής, εξεπλάγη με την τόσο προσωπική αποκάλυψη και ο Γιώργος Λιάγκας την ρώτησε πως πάει η ίδια με τα θέματα τουαλέτας. Τότε η Φαίη Σκορδά επενέβη και φώναζε: "Πάμε Σάσα μου, πάμε! Παιδιά πάμε στο επόμενο θέμα, σας παρακαλώ!".

Και η εκπομπή συνεχίστηκε, μέχρι τη στιγμή που ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ο οποίος έπαιρνε μέρος σε αγώνες κανό με τους Νέζο, Λιάγκα... έχασε. Ο Δημήτρης θεώρησε υπεύθυνη τη Φαίη η οποία μιλούσε πολύ ώρα με συντοπίτισσά της τηλεθεάτρια από το Κιλκίς, και όταν βγήκε από τη θάλασσα φώναζε: "Χέστηκα για το Κιλκίς" και κάπως έτσι η εκπομπή της Τετάρτης τελικά, ήταν θεματική. Κεντρικός κορμός, η ανάλυση δημοσίως, των ανθρώπινων βιολογικών αναγκών.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: