ΣΙΝΕ

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Η φωτογραφία που ΜΕ ΣΟΚΑΡΕ...

Από άστοχη έως ανόητη μπορεί να χαρακτηριστεί η.. επιλογή του φωτογράφου ή της δασκάλας, που την ώρα της αναμνηστικής φωτογραφίας στο σχολείο Χέρμπερτ Σπένσερ στον Καναδά, άφησαν...
παράμερα, τον επτάχρονο Μάιλς Αμπριντζ, ο οποίος είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, εξαιτίας μίας σπάνιας ασθένειας που ατροφεί το νευρικό σύστημα.

Ο μικρός Μάιλς δεν είναι στο κάδρο της σχολικής φωτογραφίας αλλά παράμερα, στην άκρη της. Ο μικρός χαμογελάει, και τεντώνει το λαιμό του στην προσπάθειά του να μπει και αυτός στη αναμνηστική φωτογραφία.

Αν και όλα τα παιδάκια συμπεριλαμβανομένου του μικρού Μάιλς είναι χαρούμενα, είναι απορίας άξιο πως κανείς από τους παρόντες ενήλικες δεν σκέφτηκε να τοποθετήσει τα παιδιά γύρω από τον Μάιλς ή έστω να τα βάλει να καθίσουν στο παγκάκι που φαίνεται στη φωτογραφία, λιγάκι πιο δεξιά ούτως ώστε η λήψη να είναι πραγματικά ομαδική.

Οταν η φωτογραφία τυπώθηκε και το παιδί πήγε τη φωτογραφία στο σπίτι, οι γονείς του έγιναν έξαλλοι.

Δημοσιοποίησαν το θέμα στη Huffington Post, διαμαρτυρήθηκαν εντόνως στο πρακτορείο Lifetouch Photography που είχε αναλάβει την φωτογράφηση για λογαριασμό του σχολείου και απαίτησαν να τραβηχτεί εκ νέου η μαθητική φωτογραφία. Το πρακτορείο δε προέβει σε κάποιο σχόλιο.

kamikaze.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: