ΣΙΝΕ

Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Νέα δημοσκόπηση δείχνει το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ οριακά εντός βουλής!

Προβάδισμα 1,1% για τη Ν.Δ , κατάρρευση για ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, τά οποία εμφανίζονται να μπαίνουν ...οριακά στη Βουλή, αποκαλύπτει νέα δημοσκόπηση που παρήγγειλε ο Ελεύθερος Τύπος.
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, την οποία διενήργησε η Rass στην πρόθεση ψήφου το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει ποσοστό μόλις 4%, ενώ το κόμμα του Φώτη Κουβέλη, καταγράφει ποσοστό 3%.
Η ΝΔ παρουσιάζει οριακή άνοδο στο ποσοστό της, όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ και η διαφορά υπέρ της ΝΔ βρίσκεται στο 1,1%.

Ειδικότερα:
Στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 24,8%, ο ΣΥΡΙΖΑ 23,7% και ακολουθούν:
Χρυσή Αυγή 8,1%
ΚΚΕ 4,7%
ΑΝΕΛ 4,1%
ΠΑΣΟΚ 4%
ΔΗΜΑΡ 3%
Η αδιευκρίνιστη ψήφος φτάνει το 15,3%
Ο Αντώνης Σαμαράς προηγείται με μεγάλη διαφορά στην καταλληλότητα πρωθυπουργού με 46,8% έναντι 33,4% που συγκεντρώνει ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ σαφής είναι η πρωτιά της ΝΔ και στην παράσταση νίκης με ποσοστό 54,4% έναντι 38,6% που συγκεντρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στο θέμα της ΕΡΤ ,το 72,7% συντάσσεται με τον Αντώνη Σαμαρά και εκφράζει την άποψη ότι η ΕΡΤ πρέπει να ανοίξει αφού μειωθεί το προσωπικό και εξορθολογιστεί η λειτουργία της.

Στην ερώτηση «αν θέλετε η κυβέρνηση να εξαντλήσει την τετραετία ή να πάμε σε πρόωρες εκλογές», το 61,8% απαντά ότι η κυβέρνηση πρέπει να εξαντλήσει την τετραετία και είναι κοινό αίτημα των ψηφοφόρων όλων των κομμάτων, πλην του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφορικά με τις απολύσεις στον δημόσιο τομέα, το 54,4% τάσσεται υπέρ. Δυσαρέσκεια καταγράφεται ωστόσο από τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ από την προσπάθεια του κόμματος για στροφή στο ρεαλισμό, καθώς δύο στους τρεις ψηφοφόρους, δηλώνουν δυσαρεστημένοι.









Μην ξεχνάμε ότι η δημοσκόπηση είναι για τον Ελεύθερο Τύπο
blog.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: