ΣΙΝΕ

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Πασχάλης Τερζής: Με μια κίνηση έκανε ένα ολόκληρο γήπεδο να υποκλιθεί!!!

Την μεγάλη αγάπη τους αλλά και πόσο πολύ τους έλειψε, έδειξαν οι Πατρινοί στον Θεσσαλονικιό λαικό ερμηνευτή Πασχάλη Τερζή και κατέκλυσαν το... Παμπελοποννησιακό στάδιο της Πάτρας όπου η προσέλευση του κόσμου στη μεγάλη συναυλία την περασμένη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013 ξεπέρασε τα 6.000 άτομα.

Ο Πασχάλης Τερζής τα έδωσε όλα και ξεσήκωσε τον κόσμο που χόρεψε και απόλαυσε μία πραγματικά ωραία καλοκαιρινή μουσική βραδιά.

Μαζί με τον Πασχάλη Τερζή, εμφανίστηκαν οι τραγουδιστές Άκης Δείξιμος (γνωστός στο Πατρινό κοινό και από τις εμφανίσεις του παλιότερα στο καλοκαιρινό Χάραμα) και Μαριάννα Παπαμακαρίου, οι οποίοι συνόδευσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον δημοφιλή και εξαιρετικά αγαπητό Βορειοελλαδίτη τραγουδιστή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι επειδή υπήρχε αρκετός κόσμος και έξω από το στάδιο που είτε δεν βρήκε εισιτήριο, είτε δεν είχε χρήματα για να αγοράσει, δόθηκε σε μία στιγμή της συναυλίας γύρω στις 23.00 το βράδυ εντολή από τον ίδιο τον Πασχάλη Τερζή να επιτραπεί η είσοδος σε αυτόν τον κόσμο στο χώρο της συναυλίας.

Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr τουλάχιστον 500 Πατρινοί μπήκαν στο μέσον της συναυλίας στο χώρο της συναυλίας στο Παμπελοποννησιακό στάδιο και απόλαυσαν το υπόλοιπο μουσικό πρόγραμμα του Πασχάλη Τερζή.

newsbomb.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: