ΣΙΝΕ

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Η Γερμανίδα που έκλεβε το ελληνικό κράτος - Έπαιρνε τη σύνταξη της νεκρής πεθεράς της!!!

Οι Γερμανοί είναι μεγαλύτεροι απατεώνες...
"Καμπάνα" από το δικαστήριο σε Γερμανίδα, η οποία...έπαιρνε τη σύνταξη της πεθεράς της, χωρίς να δηλώσει ότι...

έχει πεθάνει. Δύο φορές ζήτησε η εισαγγελέας από τη γυναίκα να δηλώσει την καταγωγή της!
Επί πέντε χρόνια εισέπραττε τη σύνταξη της συγχωρεμένης της πεθεράς της η Γερμανίδα, η οποία δικάστηκε σήμερα, ζημιώνοντας το ΙΚΑ κατά 22.000 ευρώ!

Όπως διαβάζουμε στο CretaLive, η 40χρονη στην απολογία της υποστήριξε ότι με κάποιον τρόπο έπρεπε να ζήσει… και προτίμησε να παίρνει τα χρήματα της σύνταξης, χωρίς να δηλώσει τον θάνατο της γυναίκας.
Εντύπωση έκανε στο δικαστήριο η καταγωγή της γυναίκας, μάλιστα η εισαγγελέας ζήτησε από τη Γερμανίδα δύο φορές να δηλώσει την καταγωγή της, "γιατί έχουμε ανάγκη να το ακούμε", όπως είπε χαρακτηριστικά.

Το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 2 ετών με ανασταλτικό χαρακτήρα, καθώς το ΙΚΑ πήρε τα χρήματα από τον τραπεζικό της λογαριασμό.
Τα δικαστήρια απασχόλησαν ακόμη δύο υποθέσεις με παράνομη είσπραξη συντάξεων, καθώς δικάστηκαν δύο γυναίκες που επίσης εισέπρατταν συντάξεις από νεκρούς συνγγενείς τους.
Και οι δύο πάντως υποστήριξαν τα ίδια με τη Γερμανίδα, ότι δηλαδή πρέπει να ζήσουν με κάποιον τρόπο, γεγονός που στηλίτευσε μιλώντας στο cretalive η δικηγόρος του ΙΚΑ Αίγλη Δάφνη, για την τραγική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει πολλοί πολίτες

zoomblog

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: