ΣΙΝΕ

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Έλληνας ποδοσφαιριστής αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει!!!

«Ο ποδοσφαιριστής όταν σβήνουν τα φώτα (σ.σ.: τελειώνει η καριέρα) χάνει συχνά γυναίκα και λεφτά»! Μια κυνική ομολογία γνωστού Ελληνα ατζέντη με πάρα πολλά χρόνια και χιλιόμετρα στη δουλειά, εδώ και στο εξωτερικό.

Και φυσικά με δεκάδες παίκτες να έχουν περάσει από το...

πελατολόγιό του. Αφορμή για αυτού του είδους τον σχολιασμό η συγκλονιστική περιπέτεια παλαίμαχου διεθνούς Ελληνα ποδοσφαιριστή που είχε βγάλει πολλά χρήματα όσο αγωνιζόταν, αλλά τώρα έφτασε να ζει με δανεικά ακόμη και για τις μετακινήσεις του. Δεν διαχειρίστηκε σωστά τη μεγάλη περιουσία που απέκτησε παίζοντας μπάλα, αφού έπεσε έξω στην επιχείρηση που έστησε, ενώ έμπλεξε με τον τζόγο και τη νύχτα.

Μάλιστα, τον Ελληνα ποδοσφαιριστή παράτησε αρχικά η γυναίκα του (παίρνοντας τότε και σημαντικό μέρος της περιουσίας του) και εσχάτως η συντροφός του, με την οποία επίσης απέκτησε παιδί (το έχει μαζί της). 

Το αποτέλεσμα; Λίγο μετά το Πάσχα αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες του! 
Τον πρόλαβε την τελευταία στιγμή φίλος και πρώην συνάδελφός του που έτυχε να περνάει από το μέρος που βρισκόταν και στο οποίο επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Το χειρότερο; Ο Ελληνας ποδοσφαιριστής είναι τόσο περήφανος που δεν δέχεται να πάει σε ειδικό για να αντιμετωπίσει την βαριά κατάθλιψή του ούτε να ζητήσει βοήθεια από τον Σύνδεσμό του για να μη δημοσιοποιηθεί η καταστασή του! Εχει την ψευδαίσθηση πως μπορεί να συνέλθει και να ξεπεράσει όλο αυτό μέσα από τη δουλειά (του προπονητή). Μόνο που δεν έχει ομάδα και δύο τρεις φίλοι του που γνωρίζουν το δράμα του προσπαθούν (ομολογουμένως με τακτ) να τον… χωρέσουν εν όψει της νέας σεζόν σε τιμ (μεγάλης ομάδας). 
Μακάρι να τα καταφέρουν.ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: