ΣΙΝΕ

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής: τι θα δείξει η επόμενη σεζόν και το τέλος

Την επόμενη σεζόν του Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής λοιπόν θα δούμε τον Ρουστέµ να ανακοινώνει στη Χουρέµ το νέο σχέδιό του, σύµφωνα µε το οποίο θα στείλει τον... Μουσταφά στην Αµάσεια. Πίσω στη Μανίσα, ο Μουσταφά δείχνει να τον προβληµατίζει η ψυχρή σχέση που έχει µε τον πατέρα του. Απογοητευµένος εκφράζει στον Γιαχιά την ανησυχία του γι’ αυτό, υποστηρίζοντας ότι έπαψε πια να είναι ο αγαπηµένος γιος του Σουλεϊµάν.

Ο Γιαχιά για να τον καθησυχάσει του αναφέρει ότι αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, δεν θα ήταν ακόµη στο σαντζάκι που οδηγεί στον θρόνο. Τις επόµενες µέρες, ο Μουσταφά µαθαίνει ότι ο Μεχµέτ θα πάει για εκπαίδευση στην Αµάσεια και αισθάνεται ανακουφισµένος.

Ένας Ούγγρος πρέσβης, ο Λάζκι, εµφανίζεται στο παλάτι ζητώντας απεγνωσµένα να συναντήσει τον Σουλεϊµάν. Ο Λούτφι αρνείται στον Πρέσβη να τον οδηγήσει µπροστά στον Μεγαλειότατο. Ο Ρουστέµ όµως αδράττει την ευκαιρία χρησιµοποιώντας τον Λάζκι για να εξυπηρετήσει τα πανούργα σχέδιά του.

Ο Σουλεϊμάν θα πέσει στην παγίδα του Ρουστέμ: καθώς περπατάει στο δάσος µε τα παιδιά του, ένας δερβίσης, ο Χότζα Ελβιγιά, φωνάζει το όνοµά του. Ο Σουλτάνος ξαφνιάζεται. Ο δερβίσης τον πλησιάζει και του λέει: «προσέξτε τον εαυτό σας, ειδικά από το δικό σας αίμα! Διαφορετικά όταν επιστρέψετε θα χάσετε όλους τους αγαπημένους σας!».

Το σχέδιο του Ρουστέµ έχει εκτελεστεί µε επιτυχία από τον άντρα που έχει υποκριθεί τον δερβίση. Η Χουρέµ μαθαίνει από τον Τζιχανγκίρ όλα όσα συνέβησαν στο δάσος και χαμογελά µε νόημα στον Σουµπούλ Αγά.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: