ΣΙΝΕ

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Βλέπει Γερμανία ...ο Γρεβενιώτης ποδοσφαιριστής Αντάμης!!!

Η καλή και συστηματική δουλειά που γίνεται στις σχολές ποδοσφαίρου της Κοζάνης, γνωρίζει καθολική αναγνώριση τόσο στην πρωτεύουσα της Δυτικής Μακεδονίας όσο και εκτός αυτής. 
Ο ποδοσφαιριστής της Ελίμειας...
Αντάμης Χαράλαμπος, ο οποίος προέρχεται από την σχολή ποδοσφαίρου των Δαναών Κοζάνης,μετά απο συντονισμένες προσπάθειες των ανθρώπων της Ελίμειας, προσκλήθηκε από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, όπου και δοκιμάστηκε για τρεις μέρες, ύστερα από ενέργειες του μάνατζερ Κυριάκου Ισκεντερίδη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι μόλις ο τρίτος ποδοσφαιριστής που δοκιμάζει η συγκεκριμένη ομάδα. Από εκεί και πέρα, ως δεύτερη επιλογή, ο Αντάμης προπονήθηκε και με την Φορτούνα Ντίσεντολφ, όπου μάλιστα πέρασε με επιτυχία το τεστ και αποτελεί πλέον στόχο της ομάδας καθώς αναμένεται πρόταση τις επόμενες μέρες.
Η φιλοσοφία των ανθρώπων της Ελίμειας (διοίκησης και προπονητή) είναι να εμπιστεύονται νεαρούς παίκτες και να τους δίνονται ευκαιρίες και μέσα από τους αγώνες να αναδείχνονται. Στις περιπτώσεις του Μανώλη Αλιατίδη(Βέροια) και του Γιάννη Κοκινίδη (Κοζάνη), προστέθηκε και αυτή του Χαράλαμπου Αντάμη.
Ο προπονητής του Τάκης Αλιατίδης από το Δεκέμβριο που αποκτήθηκε του έδωσε συμμετοχές στην Α’ κατηγορία όπου αγωνίζεται η ομάδα της ΑΕ Ελίμειας.
Οι άνθρωποι της διοίκησης, ο πρόεδρος Κώστας Παπαδόπουλος και οι συνεργάτες του νιώθουν ικανοποιημένοι με την εξέλιξή του. 


Ο Αντάμης γεννήθηκε στην Κοζάνη, κατάγεται από τα Γρεβενά και είναι γεννημένος τον Δεκέμβριο του 1998.
Αγωνιζόταν τα τελευταία 5 χρόνια στα τμήματα υποδομής της σχολής ποδοσφαίρου των Δαναών Κοζάνης και από τον Δεκέμβριο ανήκει στην ομάδα της Ελίμειας.
Πρόκειται για ιδιαίτερα ταλαντούχο αθλητή και προσγειωμένο παιδί που πήρε ευκαιρίες στις ομάδες του και τις εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός αθλητής έχει δοκιμαστεί και από τον Ολυμπιακό καθώς η σχολή ποδοσφαίρου των Δαναών συνεργαζόταν μεγάλο χρονικό διάστημα με την ομάδα του Πειραιά.
matiesstasport
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: