ΣΙΝΕ

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

«Διεξαγωγή Επιμορφωτικής Ημερίδας»

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί, σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της υλοποίησης του επιμορφωτικού έργου για το σχολικό έτος 2012-13, θα πραγματοποιηθεί επιμορφωτική ημερίδα, που συνδιοργανώνεται από...
τους Σχολικούς Συμβούλους Δημοτικής Εκπαίδευσης Γρεβενών και 62ης Περιφέρειας Προσχολικής Αγωγής με έδρα τα Γρεβενά καθώς και από την υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών κ. Φωτίου Μεταξένια και απευθύνεται σε όλους τους εκπαιδευτικούς (Δασκάλους, Νηπιαγωγούς, Εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων) των σχολικών μονάδων ευθύνης μας, με τίτλο: «Η καινοτομία στην εκπαίδευση: Παρουσιάσεις προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων», την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013, στο αμφιθέατρο της Π.Ε. Γρεβενών (αίθουσα «Πέτρος Σιούλης» του  Διοικητηρίου «Κώστας Ταλιαδούρης») κατά τις ώρες 08.30 έως 13.30, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

8.30 – 8.45:                 Προσέλευση και εγγραφές συμμετεχόντων εκπαιδευτικών
8.45 – 9.00:                 Χαιρετισμοί  εκπροσώπων τοπικών φορέων  και στελεχών εκπαίδευσης. 
9.00  – 10.30:              Α΄ κύκλος εισηγήσεων: Εισηγήσεις των Σχολικών Συμβούλων Δημοτικής                                
                                    Εκπαίδευσης και Προσχολικής Αγωγής Γρεβενών.
10.30 – 11.30:             Β΄ κύκλος εισηγήσεων.  Εισηγήσεις προσκαλεσμένων ομιλητών και της υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Γρεβενών. Ερωτήσεις – Συζήτηση.
11.30 – 12.00:             Διάλλειμα.
12.00 – 13.00:             Γ΄ κύκλος εισηγήσεων: Παρουσιάσεις από εκπαιδευτικούς προγραμμάτων
                                   Σχολικών Δραστηριοτήτων.
13.00 – 13.30             Ερωτήσεις – Συζήτηση – Συμπεράσματα
                                   
          Στα πλαίσια αυτά θα υπάρχει κύκλος εισηγήσεων από εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών, οι οποίοι υλοποίησαν πρόγραμμα Σχολικών Δραστηριοτήτων (Αγωγής Υγείας, Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Πολιτιστικών Θεμάτων, ComeniusLeonardo da Vinci και eTwinning) κατά το σχολικό έτος 2012-13. Επίσης θα λειτουργήσει έκθεση με παιδαγωγικό και ενημερωτικό υλικό, έργα παιδιών, κατασκευές ή φωτογραφίες που θα προέρχονται από τα προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων που υλοποιήθηκαν, η οποία θα παραμείνει στο Διοικητήριο Γρεβενών έως και την Πέμπτη 13-6-2013. Καλούμε όποιον εκπαιδευτικό (ή ομάδα εκπαιδευτικών) επιθυμεί να παρουσιάσει σε προφορική ανακοίνωση το πρόγραμμα που υλοποίησε, ή/και να αναρτήσει στο χώρο διεξαγωγής της ημερίδας, υλικό, έργα μαθητών και πληροφοριακά στοιχεία που αφορούν το πρόγραμμα, να δηλώσει συμμετοχή. Η διάρκεια της παρουσίασης κάθε ανακοίνωσης θα είναι 10-15 λεπτά. Η δήλωση συμμετοχής (η οποία επισυνάπτεται) πρέπει να αποσταλεί έως την Πέμπτη 30 Μαΐου 2013 στην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail): ypsd@dipe.gre.sch.gr ή με φαξ στο 2462353268 (υπ’ όψιν κ. Φωτίου). Οι εισηγητές καθώς και όσοι αναρτήσουν υλικό θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής.
          Τα Δημοτικά σχολεία και Νηπιαγωγεία Π.Ε. Γρεβενών την ημέρα αυτή θα είναι κλειστά και η παρουσία όλων των εκπαιδευτικών είναι υποχρεωτική. Το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας θα υπάρχει στην πρόσκληση που θα ακολουθήσει. 

ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ 

Ο Σχολικός Σύμβουλος της 1ης Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης Γρεβενών


Νικολάου Αργύρης
Ο Σχολικός Σύμβουλος της 2ης Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης Γρεβενών


Μαλέτσκος Αθανάσιος

Η Σχολική Σύμβουλος της 62ης Περιφέρειας Προσχολικής Αγωγής


Καραγκούνη Σωτηρία
                             

1.      Ακολουθεί η δήλωση συμμετοχής

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ
(μπορεί να δηλώσουν συμμετοχή και ομάδα εκπαιδευτικών που υλοποίησαν πρόγραμμα)

Δηλώνω ότι επιθυμώ να συμμετέχω ως εισηγητής/τρια στην Επιμορφωτική Ημερίδα που απευθύνεται σε όλους τους εκπαιδευτικούς των Δημοτικών σχολείων και Νηπιαγωγείων της Π.Ε. Γρεβενών και η οποία συν-διοργανώνεται από τους Σχολικούς Συμβούλους Δημοτικής Εκπαίδευσης και Προσχολικής Αγωγής Γρεβενών καθώς και από την υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών κ. Φωτίου Μεταξένια, με τίτλο: «Η καινοτομία στην εκπαίδευση: Παρουσιάσεις προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων σχολικού έτους 2012-13», την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013, στο αμφιθέατρο της Π.Ε. Γρεβενών (αίθουσα «Πέτρος Σιούλης» του Διοικητηρίου «Κώστας Ταλιαδούρης») κατά τις ώρες 08.30 έως 13.30 και (σημειώστε μία ή και τις δύο επιλογές):


  • Να παρουσιάσω σε προφορική ανακοίνωση το πρόγραμμα που υλοποιήθηκε:

  • Να αναρτήσω στο χώρο διεξαγωγής της ημερίδας πληροφοριακό και παιδαγωγικό υλικό (έργα μαθητών - κατασκευές – φωτογραφίες - εντυπώσεις) από το πρόγραμμα που υλοποιήθηκε:

Ονοματεπώνυμο εκπαιδευτικού:…………………………………………………………………..

Σχολείο ή θέση που υπηρετεί:……………………………………………………………………..

Ειδικότητα/κλάδος:…………………………………………………………………………………

Τηλέφωνα επικοινωνίας:……………………………………………………………………………

Τίτλος προγράμματος:………………………………………………………………………………

Σημείωση: Η δήλωση συμμετοχής πρέπει να αποσταλεί έως και την Πέμπτη 30 Μαΐου 2013 στην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail): ypsd@dipe.gre.sch.gr ή με φαξ στο 2462353126 (υπ’ όψιν κ. Φωτίου Ξένια).

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: