ΣΙΝΕ

Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Πόσο συχνά λένε ψέματα άνδρες και γυναίκες όταν μιλούν για το σεξ..;

Μελέτη για το Journal of Sex Research εντόπισε ότι αν τα άτομα που λαμβάνουν μέρος σε μια έρευνα πιστεύουν ότι είναι... συνδεδεμένα με ανιχνευτή ψεύδους, τότε άνδρες και γυναίκες δήλωναν κατά μέσο όρο τον ίδιο αριθμό σεξουαλικών συντρόφων. Τα αποτελέσματα υπονοούν ότι οι γυναίκες ήταν αυτές που έλεγαν ψέματα όταν πίστευαν ότι κανείς δεν θα το μάθαινε, δηλώνοντας έναν μικρότερο αριθμό συντρόφων ώστε να μην χαρακτηριστούν ως ασύδοτες.

Σε μια πρόσφατη έρευνα που έγινε στο Πανεπιστήμιο του Οχάιο και στην οποία συμμετείχαν σχεδόν 300 φοιτητές, ένας ανιχνευτής ψεύδους ήταν συνδεδεμένος με κάθε άτομο που απαντούσε στις ερωτήσεις. Ο ανιχνευτής ψεύδους όμως, ήταν ψεύτικος. Οι άνδρες λοιπόν δήλωναν λιγότερους συντρόφους από το μέσο όρο προηγούμενων μελετών στις οποίες δεν είχε χρησιμοποιηθεί ο ανιχνευτής, ενώ οι γυναίκες μεγαλύτερο.

Η επικεφαλής της έρευνας, Τerri Fischer, που έγραψε και τη μελέτη, δήλωσε ότι: «Άνδρες και γυναίκες φαίνεται να ανησυχούν για το θέμα της σεξουαλικότητας και η ανησυχία αυτή πηγάζει από την ανάγκη τους να συμφωνούν με τα στερεότυπα».

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: