ΣΙΝΕ

Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Συνάντηση του βουλευτή Π.Ε. Γρεβενών κ. Τιμολέοντα Κοψαχείλη με τον Υπουργό Παιδείας για το θέμα του «ΤΕΙ Γρεβενών»

Με αφορμή την αναστάτωση που προέκυψε μετά την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος 90 (ΦΕΚ Α’ 130/2013) και συγκεκριμένα του άρθρου 8 του παραπάνω διατάγματος που αναφέρεται στις μεταβατικές...
διατάξεις για το Τμήμα Διεθνούς Εμπορίου της Καστοριάς, ο βουλευτής Π.Ε. Γρεβενών συναντήθηκε χθες με τον Υπουργό Παιδείας κ. Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο.
Ο Υπουργός διαβεβαίωσε τον κ. Κοψαχείλη ότι ισχύουν στο ακέραιο όλες οι δεσμεύσεις που είχε αναλάβει σε προηγούμενη συνάντηση τους, παρουσία του κ. Δημάρχου και κ. Αντιπεριφεριάρχη Γρεβενών. Η ένταξη του Τμήματος Διεθνούς Εμπορίου στην Κοζάνη προέκυψε από τυπογραφικό λάθος το οποίο θα διορθωθεί σε επόμενο ΠΔ.

Η Σχολή Διοίκησης & Οικονομίας έχει πλέον έδρα τα Γρεβενά, έχει νέο γνωστικό αντικείμενο και σε συνδυασμό με τη μελλοντική ένταξη και του εκπαιδευτικού προσωπικού του καταργηθέντος Τμήματος της Καστοριάς, αναπτύσσει δυναμικές προοπτικές για το ΤΕΙ Γρεβενών.
Ο βουλευτής θέλει να ευχαριστήσει τους θεσμικούς φορείς του τόπου για την άμεση αντίδραση τους, η οποία αποδεικνύει περίτρανα ότι με πνεύμα συνεργασίας και συλλογική δράση μπορεί να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα και να μεγιστοποιηθούν τα οφέλη για τον τόπο.
Όπως έχει τονίσει και στο παρελθόν ο κ. Κοψαχείλης, σκοπός και στόχος όλων πρέπει να είναι η διαφύλαξη, η ενίσχυση και η διαρκής ακαδημαϊκή ανάπτυξη του εκπαιδευτικού ιδρύματος των Γρεβενών.

Γραφείο Τύπου
Τιμολέοντα Κοψαχείλη
Βουλευτή Π.Ε. Γρεβενών

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: