ΣΙΝΕ

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Πες μου τι χόμπι έχεις, να σου πω τι έρωτα κάνεις!!!

Μπορεί να έχουμε δει τα 50 tips που πρέπει να ξέρει κάποιος για να κάνεις καλύτερο έρωτα, όμως τα χόμπι παίζουν σημαντικό ρόλο στην ερωτική ζωή κάποιου.Extreme sport: Στην κατηγορία αυτή ανήκουν όλα εκείνα τα sport που απαιτούν η αδρεναλίνη να είναι στα ύψη. Δεν υπάρχει το αίσθημα του κινδύνου και σκοπός είναι η εμπειρία. Το να θέτεις τη ζωή σου σε κίνδυνο είναι εθιστικό για εκείνους. Καταλαβαίνετε λοιπόν πως ο έρωτας μαζί τους δεν μπορεί να θεωρηθεί σε καμία περίπτωση βαρετό ή μονότονο. Αντιθέτως, ένταση, φαντασία και πολύ πάθος εύκολα το χαρακτηρίζουν.

Εγκεφαλικά χόμπι: Σκάκι, επιτραπέζια, ένα καλό βιβλίο και γενικότερα οι δραστηριότητες εκείνες που απαιτούν νοητικά μπορεί να μοιάζουν βαρετά εκ πρώτης όψεως, αλλά σκεφτείτε να την μεταφέρουν στο κρεβάτι σας. Σίγουρα, μπορούν να σας εντυπωσιάσουν.

Συλλέκτης: Οι άνθρωποι που συνηθίζουν να συλλέγουν συγκεκριμένα πράγματα υπάρχει πιθανότητα να είναι ψυχαναγκαστικοί. Σκεφτείτε πως ο έρωτας μαζί τους θα μοιάζει σαν ιεροτελεστία. Βρείτε μια καλή δικαιολογία.

Καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα: Μουσική, ζωγραφική, θέατρο κτλ. Με άλλα λόγια έχει καλλιτεχνική φύση. Κουλτούρα, ελεύθερο πνεύμα, ανάγκη για δημιουργία αρκούν για να μια ξεχωριστή εμπειρία. Αναλόγως, με τη μορφή της τέχνης που είναι ταγμένοι θα έχετε και ανάλογο έρωτα.
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: