ΣΙΝΕ

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Όλη η αλήθεια για την Πάολα! Οι πρώτες φωτογραφίες μετά την επέμβαση!

Τις τελευταίες ημέρες παίχθηκε ένα απίστευτο θρίλερ με πρωταγωνίστρια την Πάολα. 
Η εσπευσμένη μεταφορά της σε μεγάλη κλινική της Θεσσαλονίκης και η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στάθηκε αφορμή για να ακουστούν όλα τα... σενάρια επιστημονικής φαντασίας που μπορούσαν να ακουστούν, δημιουργώντας εύλογη ανησυχία στους χιλιάδες θαυμαστές της εκρηκτικής τραγουδίστριας.

Η Πάολα όμως είναι εδώ. Είναι καλά μετά τον Γολγοθά που πέρασε και δηλώνει έτοιμη να τα «σπάσει» (από σήμερα κιόλας) πάλι στην πίστα. Η «θεά της νύχτας» έλυσε τη σιωπή της στον αγαπημένο της φίλο, Οδυσσέα Μητσόπουλο, ο οποίος ήταν ο πρώτος που κάλεσε η τραγουδίστρια όταν ένιωσε έτοιμη πως πρέπει να μιλήσει και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Ο έγκριτος δημοσιογράφος, συνεργάτης της εφημερίδας «News» και του περιοδικού «You», απέσπασε την πρώτη μεγάλη συνέντευξη της Πάολα για την εκπομπή «Κορίτσια για σπίτι». Συνέντευξη που έγινε σε μεγάλο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Ο φακός της «News» ήταν εκεί στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά την περιπέτεια και σας αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο, ενώ δημοσιεύει και τις πρώτες φωτογραφίες της τραγουδίστριας έπειτα από την επέμβαση που έκανε.


Η Πάολα εμφανίστηκε ταλαιπωρημένη, αφού η εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε δεν ήταν καθόλου εύκολη. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη οι μελανιές στα χέρια της από τους ορούς δεν έχουν «σβήσει». Όμως σε καμία στιγμή δεν έχασε το χιούμορ της και τη θηλυκότητά της. Φορώντας μαύρο φανελάκι κι ένα καυτό χακί σορτσάκι που αναδείκνυε το υπέροχο κορμί της, δείχνοντας ότι είναι πάντα σέξι. Παρά την ταλαιπωρία της, ήταν πολύ ευδιάθετη και ψυχολογικά έτοιμη να βάλει φωτιά στη νυχτερινή ζωή της Θεσσαλονίκης.

Αυτό είναι και το μοναδικό σημείο που την έχει «ρίξει» κάπως, αφού «ανέβηκε» από την Αθήνα με... φόρα από τη συνεργασία της με Καρρά και Παντελίδη, αλλά δεν έδειξε αυτά που εκείνη ήθελε και περίμεναν οι θαυμαστές της. «Τώρα όμως θα τα σπάσω όλα», είπε δείχνοντας πόσο πολύ έχει πεισμώσει και πόσο θέλει να αποζημιώσει τους «οπαδούς» της. Βέβαια, πρέπει να είναι λίγο προσεκτική, αφού έχει ακόμη τα ράμματα από την επέμβαση, όμως ξέρει πώς να «ανάβει» το κέφι.

«Είμαι τρελή»
Τώρα, πάντως, είναι αποφασισμένη να ακολουθήσει τις συμβουλές των γιατρών της και να μην αγνοεί τις υποδείξεις τους. «Είμαι τρελή! Μου το έλεγαν εδώ και καιρό να κάνω την επέμβαση, αλλά εγώ συνέχεια το ανέβαλα εξαιτίας της δουλειάς», παραδέχεται με απόλυτη ειλικρίνεια στη «News». Ο εφιάλτης έχει περάσει και η ίδια θέλησε να ευχαριστήσει τους φαν της για τη συμπαράσταση, ενώ δεν έκρυψε τη δυσφορία της για όλα τα «τρελά» σενάρια που ακούστηκαν.


Το τι ειπώθηκε για την απουσία της από το μαγαζί στη Θεσσαλονίκη δεν μπορεί να περιγραφεί και δικαιολογημένα προκάλεσε την έντονη αντίδραση των συγγενών, των φίλων και των στενών συνεργατών της. Όμως η Πάολα για μία ακόμη φορά απέδειξε ότι είναι... αντράκι. «Είμαι εδώ. Είμαι καλά», φωνάζει.

Η τραγουδίστρια απουσιάζει από τις 7 Ιουνίου από το «Politia» και την ώρα που οι χιλιάδες θαυμαστές της έστελναν συνεχώς μηνύματα συμπαράστασης, το Διαδίκτυο κατακλύστηκε από απίστευτα σενάρια. Κάποιοι μιλούσαν για σοβαρό πρόβλημα υγείας που θέτει σε κίνδυνο τη ζωή της, κάποιοι ότι είναι... ετοιμοθάνατη (!), ενώ κάποιοι πήγαν ακόμη πιο μακριά τη... βαλίτσα ρίχνοντάς της τόνους λάσπης για τη ζωή της.

Η μητέρα της Ίρινα, φανερά εκνευρισμένη για τα όσα κυκλοφόρησαν, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί της, το μόνο που ξεστόμισε ήταν: «Πρέπει να ντρέπονται, μόνο αυτό έχω να πω!»

«Είμαστε δίπλα της»
Η απάντηση για το θρίλερ των τελευταίων ημερών ήταν επιτακτική ανάγκη και δεν άργησε να έρθει τόσο από την επίσημη ιστοσελίδα της λαϊκής τραγουδίστριας όσο και διά στόματος των στενών συνεργατών της, και συγκεκριμένα του Βασίλη Καρρά!

Ο τραγουδιστής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με λύπη ενημερώθηκα και διάβασα ψεύδη και σενάρια φαντασίας για την καλή μου φίλη και συνάδελφο Πάολα, όσον αφορά στην περιπέτεια υγείας που περνά. Η Παολίνα έκανε μια μικροεπέμβαση και σήμερα Παρασκευή ήταν προγραμματισμένο να έρθει στην παρέα μας το βράδυ. Είχε ένα ινομύωμα σαν κεφάλι μωρού! Η ανάρρωσή της συνεχίζεται και είμαστε δίπλα της και της ευχόμαστε τόσο εγώ, όσο ο Παντελής Παντελίδης και οι υπόλοιποι συνάδελφοι, να είναι σιδερένια. Είναι ανθρώπινο να αρρωστήσουμε όλοι μας. Είναι καθήκον μας όμως να στηρίζουμε και να σεβόμαστε. Είμαστε δίπλα στο κορίτσι μας, που μιλάω καθημερινά μαζί της και σύντομα θα είναι και πάλι εδώ στο Politia Live Clubbing».

Το επίσημο site της τραγουδίστριας ανέφερε ότι η Πάολα υποβλήθηκε σε μια μικροεπέμβαση ρουτίνας γυναικολογικής φύσεως. «Η απουσία της είχε ως αποτέλεσμα να ξεκινήσει η λασπολογία και η παραφιλολογία από διάφορους δημοσιογράφους, που εκμεταλλεύτηκαν το όνομα και την κατάσταση της υγείας της», επεσήμανε.

το είδαμε στο seleo.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: