ΣΙΝΕ

Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Η συνέντευξη του Στέλιου Πιπέργια για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ!!!

Εμφανώς ικανοποιημένος από την μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ, δήλωσε ο Στέλιος Πιπέργιας μέσω του γραφείου τύπου της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε στους λόγους της επιλογής του, αλλά και στον νέο του προπονητή τον Στέλιο Καζάζη.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που για πρώτη φορά θα αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ σε μία από τις...
μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Με ικανοποιεί ότι θα είμαι σε μια ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό στην Ελλάδα, γιατί αυτό δείχνει ότι έχει στόχο η διοίκηση με τις κινήσεις που έχει κάνει. Επίσης είναι πολύ σημαντικό που η ομάδα φέτος θα αγωνίζεται στα Ευρωπαϊκά κύπελλα. Θέλω και εγώ με τη σειρά μου να βοηθήσω σε αυτή την προσπάθεια και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Τα τελευταία χρόνια είχα γεμάτες χρονιές και είμαι έτοιμος να βοηθήσω όσο μπορώ τον ΠΑΟΚ».
Για τους λόγους τους οποίους επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ και τους στόχους για την επόμενη σεζόν ο Στέλιος Πιπέργιας δήλωσε:
«Ο ΠΑΟΚ δείχνει τα τελευταία χρόνια ότι έχει μια σταθερότητα και αγωνιστική αλλά και σε όλους τους άλλους τομείς. Ήθελα να μείνω στη Θεσσαλονίκη και για έναν επιπλέον λόγο καθώς φέτος θα πάρω το πτυχίο μου στην Αρχιτεκτονική και έχω υποχρεώσεις στο Πανεπιστήμιο. Είναι νωρίς να θέσουμε από τώρα στόχους αλλά σίγουρα και μόνο το ότι αγωνιζόμαστε στον ΠΑΟΚ μας δίνει κίνητρο για να θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε».

Για τη επικειμένη συνεργασία του με τον Στέλιο Καζάζη είχε να πει: 
«Είναι η πρώτη φορά που θα συνεργαστώ με τον Στέλιο Καζάζη για τον οποίο έχω ακούσει τα καλύτερα. Εύχομαι και με τον προπονητή και με όλα τα παιδιά που θα στελεχώσουν την ομάδα να έχουμε μια καλή συνεργασία».

volleynews.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: