ΣΙΝΕ

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Τους διέκοψε την ώρα του σεξ, στην Κυανή Ακτή, στην Πρέβεζα

Το σεξ σε κοινή θέα, έχει και τις... παρενέργειές του. 
Κυριακή 9/6/2013 πρώτες πρωινές ώρες στην περιοχή Κυανή Ακτή στην Πρέβεζα. 
Ένα ζευγάρι νεαρής ηλικίας ερωτοτροπούσε. Πως έχει το συμβάν; ...
Ο νεαρός του ζευγαριού έχοντας πιθανότατα καταναλώσει αλκοόλ, είχε μισογδύσει τη σύντροφό του και δεξιά από το ύψος που είναι το κολυμβητήριο Πρέβεζας ήταν έτοιμος να κάνει την πράξη! 
Για κακή του τύχη όμως, εκείνη την ώρα περνούσε από το σημείο γυναίκα εκπαιδευτικός της Πρέβεζας, που άνοιξε το παράθυρό της κι άρχισε να επιπλήττει το ζευγάρι. Η κοπέλα σχεδόν σαστισμένη από την επιθετικότητα της εκπαιδευτικού, σήκωσε αμέσως το παντελόνι της, ενώ ο νεαρός, άρχισε να βρίζει την εκπαιδευτικό, με ακατανόμαστες φράσεις! 
Η εκπαιδευτικός απείλησε ότι θα καταγγείλει το γεγονός στην αστυνομία, για προσβολή της δημοσίας αιδούς. Η εκπαιδευτικός προσποιήθηκε ότι έφευγε με το αυτοκίνητό της, ενώ επιστρέφοντας στο ίδιο σημείο μετά από ένα μισάωρο περίπου, διαπίστωσε ότι το νεαρό ζευγάρι είχε φύγει. Ο έρωτας υπάρχει, για να τον απολαμβάνουμε και όχι για να εκτιθέμεθα και μάλιστα σε δημόσια θέα, γι' αυτό απαιτείται... προσοχή. Όσο για την εκπαιδευτικό, θα μπορούσε με πιο κόσμιο τρόπο, να σχολιάσει τη σκηνή του νεαρού ζευγαριού και όχι να εξοργίσει τον νεαρό.

tomistinenimerosi.gr 

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: