ΣΙΝΕ

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Δυστυχώς, "έφυγε" ο Κιλιγκαρίδης...

Αυτή τη φορά δεν πρόκειται περί λάθους, όπως χτες... 
Δυστυχώς, ο Ανδρέας Κιλιγκαρίδης έφυγε σήμερα από τη ζωή. 
Δεν βγήκε νικητής στη μάχη που έδινε, από την περασμένη εβδομάδα και το απόγευμα της Τετάρτης... (12/6) κατέληξε στο νοσοκομείο του Μπίτγκος όπου νοσηλευόταν…
Έπειτα από 10 σχεδόν ημέρες «μάχης» σε νοσοκομείο της Πολωνίας, ο 37χρονος πρωταθλητής του κανόε καγιάκ «έσβησε» το απόγευμα της Τετάρτης (12/6), αφού η καρδιά του, το μόνο όργανο που τον κρατούσε στη ζωή, σταμάτησε να λειτουργεί.

Από την πρώτη στιγμή που μεταφέρθηκε για νοσηλεία, όταν ένας συναθλητής του τον βρήκε λιπόθυμο στο δωμάτιό του, ο Κιλλιγκαρίδης δεν είχε καμία επαφή με το περιβάλλον του, ενώ αργότερα με τη διάγνωση συσσώρευσης υγρού στον εγκέφαλο του και την οξεία λευχαιμία, όλοι ήλπιζαν σε ένα θαύμα, καθώς ήταν κλινικά νεκρός.

Ομοσπονδία και προξενείο κατάφεραν να πάρουν παράταση 24 ωρών πριν αποσυνδεθεί από τα μηχανήματα –όπως ορίζει ο νόμος της χώρας σε τέτοιες περιπτώσεις- ωστόσο το μοιραίο δεν αποφεύχθηκε. Πλέον, από την ελληνική πλευρά γίνονται όλες οι απαραίτητες κινήσεις, προκειμένου να μεταφερθεί η σορός του στην Ελλάδα.

ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: